• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik kan testinde ne zaman çıkar ?

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
İlişkiden kac gun sonra gebelik oluşur kızlar ? Yanı ilişkiden kaç gün sonra kan testinde hamilelik çıkar ve hamilelik belirtileri kaç güne ortaya çıkar?

İlişkiden kac gun sonra gebelik oluşur kızlar ? Yanı ilişkiden kaç gün sonra kan testinde hamilelik çıkar ve hamilelik belirtileri kaç güne ortaya çıkar?
gectigimiz cuma dr gittim sordum iliskinin ardindan 12 gun gecse cikar mi...dr mumkun degil kanda ennnnnn erken adete 5-6 gun dedi o bile herzaman belli olmuyor dedi ......

Bende de bilmiyorum psikolojik sürekli idrara çıkıyorum inanılmaz gaz problemin var ama goguslerjmde hiç bi ağrı yok geçen ay kimyasal geçirdiğim için batimida hesaplayamiyorum 3-4 gündür kaşık ağrısı bide perşembe günü bir iki damla kan geldi herşeyi yormak istemiyorum ama test yapmaya da korkuyorum goguslerde hassaslık olmaması bütün umutlarimi yıkıyor

Dağılım kızlar...
sheyma46 sheyma46 canım inş hamilesindir ama kendini şartlandırma dusunmemeye çalış ayrıca her hamilelik belirtisi herkeste görülecek diye birşey yok ki

Selam arkadaşlar. Ben yeniyim burda. Bu konularda fazla bilgim yok ve sizden bilgi almak istiyorum. Son adet tarihim 25.02.2016, normalde 18.03.2016 gibi adet olmam gerekiyordu. Adet olmam gereken gün de eşimle korunmasız ilişkiye girdik bebek istiyoruz çünkü. 25.03.2016 tarihinde kan testi yaptım beta-hcg değeri 1.17 çıktı. dr gebe değilsin dedi. o şaşkınlıkla hiç bişey de soramadım. acaba henüz erken diye mi çıkmadı. beta değeri daha artar mı acaba? ne olur yardımcı olun... halan adet olmadım çünkü. kasıklarım da çok ağrıyo.

Back