- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
- Konu Sahibi fildisisahili
AntalyaNerde oturuyorsun canım kendi dr'umu önerebilirim kendisi harika dır 2 senedir tanıyorum ilk hemşirelik yaptığım hastaneden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AntalyaNerde oturuyorsun canım kendi dr'umu önerebilirim kendisi harika dır 2 senedir tanıyorum ilk hemşirelik yaptığım hastaneden :)
O zaman yardımcı olamicam canım :) ben istanbuldayım :)Antalya
Olsun canım manevi desteğin yeterO zaman yardımcı olamicam canım :) ben istanbuldayım :)
Ne demek hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahOlsun canım manevi desteğin yeter
Ne demek hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Kan değerine baktımı peki ? Ben keseyi 6. Haftada gördüm ama karından :)Geçen çarşamba günü doktora gittim, doktor ultrasonla muayene etti. Keseyi göremedim dedi. Benim rahmim ters. onun da etkisi varmış. Perşembe aile hekimine bilgi vermek için gittim. Dış gebelik yoksa beş hafta kadar olmuş dedi. Beş hafta ise neden görünmüyorki. Offf geçmiyor günler. Tekrar perşembe günü doktora gideceğiz.
Bu aralar çok uyuyorum, gözümü açamıyorum. Bazı yiyeceklerin tadını herzamankinden fazla alarak yiyorum. Özellikle meyvelerde. Ağrılarım geçti çok şükür. Arada az az oluyor.
Benim değerde 2binlerdeydi haftaya gel dedi karından gözüktü Rahat ol sende :)Kan tahlili yaptık. 1683 olmuş değer
Benim değerde 2binlerdeydi haftaya gel dedi karından gözüktü Rahat ol sende :)
İnşallah tatlım bende eşimle gitmiştim gerçekten çok güzel bir duygu :)Cuma gününe randevu aldık. Daha erken eşim izin kullanamıyor o nedenle mecbur bekleyeceğiz. İlk heyecanımız olduğu için kendisi de olmak istiyor. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah
Cinsiyeti nedir ufaklığınİlk heyecanımı burda paylaştığımda bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Varmı yokmu, düşük mü derken bu günlere geldik çok şükür. Hayırlısıyla bu hafta 7 aylık olacağız.
Yazıklarıma bakıyorum da ne kadar tecrübesiz ve heyecanlıymışım. Bana yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim
Cinseyeti erkek. Önce kız dediler. Sonra erkek çıktı yaramazCinsiyeti nedir ufaklığın