• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik isteyip dr gidenler !!!!!beni neler bekliyor???

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Bilen bilir 9 aydır korunmadan iliski yaşıyoruz ama olmadi.ov.testi yumurta takibi gün aşırı ilişki gene olmadi.
artık endişelenmeye başladım. Dr gideceğim hamilelik istiyorum horman testi ıcın artik ne gerekiyorsa.adetimin 2. Günü( dün sadece lekelenme oldu ama)olur mu.boşa gitmis olmiyim
.çok kötüyüm kızlar.bu ay ciddi ciddi bekliyorduk bebisi.gelmedi.....

Bilen bilir 9 aydır korunmadan iliski yaşıyoruz ama olmadi.ov.testi yumurta takibi gün aşırı ilişki gene olmadi.
artık endişelenmeye başladım. Dr gideceğim hamilelik istiyorum horman testi ıcın artik ne gerekiyorsa.adetimin 2. Günü( dün sadece lekelenme oldu ama)olur mu.boşa gitmis olmiyim

Merhaba cnm doktora git hamile kalamadığını söyle 9 ay onlara az geliyo 12 ay beklmek gerekiyo sen genede testlerini yaptır hamile kalmadan önce yapılan testler var bende hormon testini 2. gün yaptırmıştım adetimin olur bence

Merhaba cnm doktora git hamile kalamadığını söyle 9 ay onlara az geliyo 12 ay beklmek gerekiyo sen genede testlerini yaptır hamile kalmadan önce yapılan testler var bende hormon testini 2. gün yaptırmıştım adetimin olur bence

Alttan muayene olmuyor o zaman

Bizimde 5 ay olacak..Normalde bekleniyormus ama benim eklem romatizmam olduğu ve ilaçlarımi kullanmaya ara verdiğim için doktorum sorun var mı bakalım dedi..adetimin (tahminen 3 Haziran da olacagim) 3. Ya da 4. Günü hormon testlerini yaptiracagim, alttan muayene de olacak..Eşim de spermiyog yaptıracak. .Sonra da hsg cekeriz dedi doktorum..Senin de aslında çok geç değil biraz daha beklenebilir ama herseye dikkat edip yine de sonuç alamiyorsan doktora gorunmende fayda var..Çok can skci süreçler maalesef ama insan çok isteyince birsekilde katlaniyor sanırım :( Umarim en kisa zamanda hamile kalırsın. Benim arkadasimda ve esimde ciddi sorunlar vardı, 8 ay sonra doktorlara gittiler, tedaviler denediler olmadı. .tam vazgecmislerdi tatile gittiler moral olsun diye orda hamile kaldi:) Herşeyin hayırlısı diyorum ben..Kafaya da çok takmamak lazım stres de hormonlari etkiliyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yeni giden biri olarak karşılaştıklarımı söyleyeyim canım.
Gittiğimde önce ultrasonla karnımdan yumurtalarıma baktı,sağlıklı mı kist vs var mı diye
ve teste henüz gerek olmadığını söyledi ama ben ısrar edince kan ve idrar testi yaptırdı.
Adetinin 3. GÜNÜ gitmen gerekiyor ,bu çok önemli.
İdrarda enfeksiyon ya da başka şeyler var mı,kanda hormon değerlerin,vitamin,şeker,tiroit vs normal mi her şeye bakılıyor canım.
İlk aşama bu kadar...
Hayırlısıyla bekletmeden gelir inşallah bebişin...

Ben yeni giden biri olarak karşılaştıklarımı söyleyeyim canım.
Gittiğimde önce ultrasonla karnımdan yumurtalarıma baktı,sağlıklı mı kist vs var mı diye
ve teste henüz gerek olmadığını söyledi ama ben ısrar edince kan ve idrar testi yaptırdı.
Adetinin 3. GÜNÜ gitmen gerekiyor ,bu çok önemli.
İdrarda enfeksiyon ya da başka şeyler var mı,kanda hormon değerlerin,vitamin,şeker,tiroit vs normal mi her şeye bakılıyor canım.
İlk aşama bu kadar...
Hayırlısıyla bekletmeden gelir inşallah bebişin...

Cokkk teşekkür ederim canim... ilk gün lekelenme seklinde oldu onu da sayarsak bugün 3.günü.sayirlir degil mi??

Back