Kızlarrr kızıcamm hepinize nerelerdesnzzz
ben burdayım canım asıl sen nerdesinn bakimmmm
Ee bnde burdaımmm:)) kimse bişi yazmıoki ama artıkk
valla herkes çalısıyor o zaman
Sanırımmm :)) eşim bu gece gidio yine taaa perşembe sabah gelcek( cuma günü bat benimm :)
hadi ya yinemiiii(( allah kavuztursun canım benim. insallah dönüste güzel haberler verirsin esine kızz
Ayyy inşallahhh kızzz :)) nede güzel olurrr :)) inşallahh en yakın zamanda hepimize nasip olsunnn
insallah canım insallahhhhhhhhh. çalısmalar kısa süreliğine durdu desene o zaman
Eet cnm durdu durdu baya bi araya gelemioruzkii :))
zorr canımmm zor valla allah yardımcımız olsun
Aminn canımmmm ...
merhaba kızlar nasılsınızz? bende yeni evliyim gördüğünüz üzre hamile kalmak hemen istiyorum.Rabbim hayırlısını verir inş
canımmmmm belırtıler varmıı :)
Tatlım hiçbi belirtim yok( cuma günü bat bakalımm
insallah olmazsın canım guzel haberler beklıyoruz senden
Tatlım hiçbi belirtim yok( cuma günü bat bakalımm[/
ayyy canım yaaaaa ınsallahhh guzell haberler alırız ama belırtıler olması lazım degılmı ? benımde bat 25 bendede bı belırtı yok sadece baldırlarım agrıyorr okadarr bırazda kasıklarım okadarr(((
Tatlım hiçbi belirtim yok( cuma günü bat bakalımm[/
ayyy canım yaaaaa ınsallahhh guzell haberler alırız ama belırtıler olması lazım degılmı ? benımde bat 25 bendede bı belırtı yok sadece baldırlarım agrıyorr okadarr bırazda kasıklarım okadarr(((
Aminn canımmm inşallahh yaa :)) benimde kasıklarım ağrıo ama hasta olcakmışım gbi cuma bat ztn ona hazırlanıo heralde vücudum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?