- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 39
-
- Konu Sahibi Theteacher00
Merhaba Hafsa Nil, benim de kan ve kahve rengi akıntim oldu genellikle tutunma kanaması diyor doktorlar ama benim doktorum önlem olarak progestan verdi kullanmaya başladığım günün ertesi günü durdu.
Sen de kan testi yaptırabilirsin eğer hgc değerin yüksek çıkarsa doktorun sana da progestan verebilir düşüğe önlem almak için.
Evet canım tekrar et iki gün sonra testi, umarım sonuç yüksek çıkar bu kez
yatıyosun ultrasonda karnına bakıyor eğer göremezse alttan muayene ile bakıyor bol su içip gitmeni tavsiye ederim canım daha yeni ya görünmeyebilir hayırlı olsun :)
Canım mm hesabı söylemedi doktorum 6 haftalık falandiBebeğinizi ilk gördüğünüzde kaç mmdii cevaplarsanız sevinirim...
Canım mm hesabı söylemedi doktorum 6 haftalık falandi
İnşallah sorun olmaz canım içini ferah tutBenim de haftaya uyumlu degil baya küçük dedi bakalım nasil olacak....
İnşallah sorun olmaz canım içini ferah tut
Merhaba baya olmuş yazalı ama merak ettim değeriniz yükseldi mi benim de çok düşükteKAN TESTİ YAPTIRDIM CANIM AMA 5.69 CIKTI SANIRIM YOK IKI GUN SONRA TEKRAR ET DEDI
son adet tarihiniz nedir?Hamilelikte ilk muyanede neler yapiliyor kizlar. Ben yarin doktora gidecem saglikli olup olmadigi belli olur mu su an p.tesi beta hcg 79 du