- 3 Temmuz 2016
- 551
- 753
-
- Konu Sahibi Theteacher00
Merhaba Hafsa Nil, benim de kan ve kahve rengi akıntim oldu genellikle tutunma kanaması diyor doktorlar ama benim doktorum önlem olarak progestan verdi kullanmaya başladığım günün ertesi günü durdu.KIZLAR BUGUN CIFT CIZGIYI GORDUM ACAYIP HEYECANLANDIM AKSMA KAN VERICEKTIM ACIK KAHVE AKINTIM GELMIS NE DUSUNCEMI SASIRDIM BOYLE BISEY YASAYAN VARMI COK ENDISELIYIM
GEBESİNİZ KUTLARIM...Arkadaslar suan adet gunum değerim 687 cikti sizce nasil
Bol su içince daha mı net görünüyor anlatr misin ? Bnde cuma gtcem de ?yatıyosun ultrasonda karnına bakıyor eğer göremezse alttan muayene ile bakıyor bol su içip gitmeni tavsiye ederim canım daha yeni ya görünmeyebilir hayırlı olsun :)
Su içip idrara sıkışınca daha iyi görüyormuş benim ilk gittim görmedi su iç gel dedi 15 dk da 1 litre bitirip öyle gittim gorduBol su içince daha mı net görünüyor anlatr misin ? Bnde cuma gtcem de ?
Çok sağol canım bu bilgi için :))Su içip idrara sıkışınca daha iyi görüyormuş benim ilk gittim görmedi su iç gel dedi 15 dk da 1 litre bitirip öyle gittim gordu
Birsey deil canım Allah evladını sana bagislasin :))Çok sağol canım bu bilgi için :))
Sağol canm seninde inşallah :))Birsey deil canım Allah evladını sana bagislasin :))