Z Zehra Ak Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2022 1 1 26 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Zehra Ak #1 Dun kanamam cok oldu gebeligin 8 haftasindayim. Bugun kahverengi lekelenme oluyo Doktor progesteron ilacini verdi bu durumu yasayan varmi
Dun kanamam cok oldu gebeligin 8 haftasindayim. Bugun kahverengi lekelenme oluyo Doktor progesteron ilacini verdi bu durumu yasayan varmi
Elifk61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 1.174 1.214 27 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Zehra Ak #2 Zehra Ak .!.: Dun kanamam cok oldu gebeligin 8 haftasindayim. Bugun kahverengi lekelenme oluyo Doktor progesteron ilacini verdi bu durumu yasayan varmi Genişletmek için tıkla... Bende 7. Haftadayım bende de kahverengi leke geldi bugün
Zehra Ak .!.: Dun kanamam cok oldu gebeligin 8 haftasindayim. Bugun kahverengi lekelenme oluyo Doktor progesteron ilacini verdi bu durumu yasayan varmi Genişletmek için tıkla... Bende 7. Haftadayım bende de kahverengi leke geldi bugün
esrosgiller Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Eylül 2022 386 100 30 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Zehra Ak #3 Bn 12 haftalik oldum suan kanamam olmadi hic ama kasik agrisi mahvediyo hala gecmedi
T the economist Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2014 3.759 10.144 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Zehra Ak #4 Zehra Ak .!.: Dun kanamam cok oldu gebeligin 8 haftasindayim. Bugun kahverengi lekelenme oluyo Doktor progesteron ilacini verdi bu durumu yasayan varmi Genişletmek için tıkla... Forum böyle konuyla dolu, herkes yaşamıştır ben de yaşadım. merak etmeyin içinizi ferah tutun. Geçmiş olsun , umarım herşey sağlıkla ilerler.
Zehra Ak .!.: Dun kanamam cok oldu gebeligin 8 haftasindayim. Bugun kahverengi lekelenme oluyo Doktor progesteron ilacini verdi bu durumu yasayan varmi Genişletmek için tıkla... Forum böyle konuyla dolu, herkes yaşamıştır ben de yaşadım. merak etmeyin içinizi ferah tutun. Geçmiş olsun , umarım herşey sağlıkla ilerler.