- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.418
- 38
Umursamakla insanca davranmayı saygılı davranmayı bir ayır edin önceBen genel olarak minibüste ya da otobüste bi şekil tanıştığım insanları da çok önemserim. Çok pozitifimdir güler yüzümü eksik etmem. Kalp kırmaktan çok çekinirim..
Otobüsteki minibüsteki sokaktaki yan binadaki uzaydaki insanları önemsemiyorum ama yaşlıysa hamileyse sakatsa çocuğu varsa oturacak yer veriyorum, açım derse yardımcı oluyorum, düşerse kaldırıp hastaneye götürüyorum, kimseye omuz atmıyorum dil çıkarmıyorum küfür etmiyorum…..bunları kendimi önemsediğimi ve insanlığın gereği olduğu için yapıyorum
Ben pozitif değilimdir gülücükler saçmam ortaya, bana gülümseyene tebessüm ederim, esnafa merhaba der tebessüm eder alacağım şeyi rica eder teşekkür eder çıkarım, neden önemseyeyim?
Doğru bir insan neden kalp kırsın ki zaten, manyak mıyız önümüze gelenin kalbini kıralım. Ben birini kırmaktan çekinmem çünkü genel olarak kimseyi kırmam kolay kolay da kimseye kırılmam, değen değmeyen önümüze geleni umursarsak kırarız da kırılırız da kırmamak için kendimiz olmaktan çıkarız da
Duyarlı görünecem mükemmel bilinecem diye bu kadar yırtınmaya gerek yok