• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK İLE İLGİLİ BİR SORUM VAR, LÜTFEN YARDIM :(

Ciao Bella

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
497
457
23
Merhaba arkadaşlar,

Eşimle bu ay korunmasız ilişkilere girdik, çocuk istiyoruz; daha ilk denememiz o yüzden bilmiyorum nasıl belirtiler olduğunu tam olarak. sorum şu:

adetime iki gün kaldı , hafif bel ağrım var, adet ağrısı ancak; bu ağrı ille de adet gelecek demek midir? gebelik oluşmuş olsa da bu ağrı olabilir mi? yoksa adet ağrısı varsa kesin hamile değilim mi demektir? :( tecrübesi yada bilgisi olanlar varsa yazabilir mi?

Canim ben adet olacakmis gibi hissediyordum karin agrisi vardi birkac gun ancak adet olmadim adetimin uzerinden 10 gun gecti sonuc tabiki hamilelik.
.

Canım ben adetime 10 gun kala agrim vardi hamile kaldığımda ama adet ağrısı gibi degildi. Sürekli karnımda gezen kendini hissettiren ama şiddetli olmayan bir agrı. Ilk gebeliğim olmasına rağmen hamileyim ben galiba dedim anladım. Cunku daha önce vücudumda hissetmedigum bi ayrıydı. Belki hamile olabilirsin. Ilk 3 aya kadar ben sanki adet olacakmışım gibi adet zamanin geldigimde sancim agrim oldu. Olabilirsin. Insallah allah gonlune gore verir.

Hımm açıkçası bende öyle bir ağrı yok Adetim geçikince test yapayım en iyisi .. Çok teşekkürler cevap için
Canım ben adetime 10 gun kala agrim vardi hamile kaldığımda ama adet ağrısı gibi degildi. Sürekli karnımda gezen kendini hissettiren ama şiddetli olmayan bir agrı. Ilk gebeliğim olmasına rağmen hamileyim ben galiba dedim anladım. Cunku daha önce vücudumda hissetmedigum bi ayrıydı. Belki hamile olabilirsin. Ilk 3 aya kadar ben sanki adet olacakmışım gibi adet zamanin geldigimde sancim agrim oldu. Olabilirsin. Insallah allah gonlune gore verir.
Adetim

Back