hamilelik ihtimali

berilmeril

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
27
14
3
26
kankalarim
evleneli 6 ay oldu ilk iki ay korunduk sonra cocuk fikrine kapilip korunmayi biraktik
ve ben korunmayi biraktigim ay direkt ovulasyon testine basladim pik gunumu ve catlama gunumu degerlendirdik ama sonuc alamadik.
ovulasyon testlerinin kadinlari strese sokabilcegini ogrenip bu ay test yapmamaya karar verdim tahmini yumurtlama zamanima yakin her gunu degerlendirdik 🫢
beklenen adet tarihi 23 nisan, daha zaman var ama kasiklarimda agri var ve normale gore daha sivi halde akintim oluyo erken gebelik testi evde yoktu kaset test yaptim negatif cikti ama cok sabirsizim sizce hamile olabilir miyim
ve neden simdiye kadar hamile kalamadim 😢

1 sene hamile kalmamak normal karşılanıyor .
Regl belirtileri ve gebelik belirtileri aynıdır .
Regl gününüz gectıkten 3-5 gün sonra guvenılır erken gebelik testi alıp yapın .

Googleden bakın guvenılır 3 test markasına öyle alın . Etrafta çok yalancı pozitif çıkaran testler satılmaya devam edıyor çünkü

bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim
predictor markasi sanirim baya memnun olanlar var cok hassasmis
ben hamileligin bu kadar ugrasilan bir sey oldugunu bilmiyordum korunmasiz iliskide direkt hamile kalinir saniyordum ama herkes gercekten ugrasiyormus

bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim
predictor markasi sanirim baya memnun olanlar var cok hassasmis
ben hamileligin bu kadar ugrasilan bir sey oldugunu bilmiyordum korunmasiz iliskide direkt hamile kalinir saniyordum ama herkes gercekten ugrasiyormus
:) yok canım ilk geceden hamile kalan da var yıllarca deneyip bulamayan da . Ama doktorlar 1 sene deneyin diyor sonra olmazsa tedaviye yönlendiriyorlar

kankalarim
evleneli 6 ay oldu ilk iki ay korunduk sonra cocuk fikrine kapilip korunmayi biraktik
ve ben korunmayi biraktigim ay direkt ovulasyon testine basladim pik gunumu ve catlama gunumu degerlendirdik ama sonuc alamadik.
ovulasyon testlerinin kadinlari strese sokabilcegini ogrenip bu ay test yapmamaya karar verdim tahmini yumurtlama zamanima yakin her gunu degerlendirdik 🫢
beklenen adet tarihi 23 nisan, daha zaman var ama kasiklarimda agri var ve normale gore daha sivi halde akintim oluyo erken gebelik testi evde yoktu kaset test yaptim negatif cikti ama cok sabirsizim sizce hamile olabilir miyim
Bence hormon değerlerinize de baktırın. çünkü yaş ile alakası yok yani 20 yaş olup kötü değerlere sahip olabiliriz. amh. fsh. tsh , prolaktin vb. doğurganlık testleri yani. bir kanla hemen öğrenirsiniz.

kankalarim
Bahsettiğiniz süre çok az sakın strese girmeyin stres her şeyden çok etkiliyor kadın vücudunu çünkü. Ben 1 senenin sonunda hamile kaldım. Demek ki her şeyin bir vakti var ve vaktini bekliyor böyle düşünün. Kaset testte bu kadar erken çıkmaz zaten boşa yapmışsınız. Erken gebelik testi yapabilirsiniz🩷

Bence sizin probleminiz çocuk olmaması değil.
Daha çok çok yeni evlisiniz ve ilk aydan ovülasyon testlerine başlamışsınız çok yanlış bişey 2 ,3 aylık evlilikte akışına bırakılabilir yani ovülasyon günü falan bilmeden 4 5 aya kalırdınız siz en baştan strese sokmışsunuz kendinizi hata burda.
Yaş kaç çok merak ettim ☺️
30 un üstündeysen hadi birazcık anlarım da

Bence sizin probleminiz çocuk olmaması değil.
Daha çok çok yeni evlisiniz ve ilk aydan ovülasyon testlerine başlamışsınız çok yanlış bişey 2 ,3 aylık evlilikte akışına bırakılabilir yani ovülasyon günü falan bilmeden 4 5 aya kalırdınız siz en baştan strese sokmışsunuz kendinizi hata burda.
Yaş kaç çok merak ettim ☺️
30 un üstündeysen hadi birazcık anlarım da
evet dogru soyluyorsunuz basta hamilelik fikri beni cok heyecanlandirdigi icin biraz arastirdim ovulasyon testini kesfettim ilk denemeden olmayinca da gaza geldim resmen :(
27 yasindayim bu arada 🥰

evet dogru soyluyorsunuz basta hamilelik fikri beni cok heyecanlandirdigi icin biraz arastirdim ovulasyon testini kesfettim ilk denemeden olmayinca da gaza geldim resmen :(
27 yasindayim bu arada 🥰
Akışına bıraksanız olurdu zaten emin ol .
Ben kendimde aynı haltı yedim yaklaşık 2 sene korunduk birden istemeye başlayınca daha 3. Ayda ovulasyon testine başladım çevremdekiler rahat ol dedikçe doktorlara gitmeye başladım sonuç hamile kalamadım 1 yıldır.
Bugün arkadaşım da diyo şimdiye çocuğu sallıyordun kucağında diye.
2 yıla kadar yolu var senin daha yeni evlisin sal bence aklına bile getirme olur daha

Bahsettiğiniz süre çok az sakın strese girmeyin stres her şeyden çok etkiliyor kadın vücudunu çünkü. Ben 1 senenin sonunda hamile kaldım. Demek ki her şeyin bir vakti var ve vaktini bekliyor böyle düşünün. Kaset testte bu kadar erken çıkmaz zaten boşa yapmışsınız. Erken gebelik testi yapabilirsiniz🩷
Evet akisina birakmak gerekiyor sanirim en dogru zamanda hayirlisiyla gelsin 💖

Back
X