hamilelik ihtimali olabilir mi?

blueme

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
5
1
merhaba kızlar, 22 ekimde eşimle korunarak (prezervatif) birlikte olmuştuk. zaten prezervatifle de olsa eşim boşalmadı. en son kasımın 8'inde regl oldum. o günden beri regl olmadım. sonra eşim yurtdışına gittiğinden birlikte olmadık zaten. şu aralar aile problemlerinden stresim var biraz. geçen ay yaptığım idrar testinde çok silik bir iz çıkmıştı. ama o kadar korunmadan sonra hamile olmama ihtimal vermedik. tarlusal kullandım. bugün ilaç biteli ikinci gün oldu. hala regl olmadım. sizce hamile olabilir miyim? şu anda doktora gitme şansım yok malesef ben de yurtdışındayım. sizce sebep ne olabilir? :KK43:

Canım esin boşalmadıysa yoktur bişey kaldı ki korunmussunuz korkma zaten ilaçta kullanmissin içeriye sperm gitmediği sürece hiç bisecik olmaz..insanlar hamile kalmak istediği halde korunmadığı halde zor hamile kalıyor:)

Canım esin boşalmadıysa yoktur bişey kaldı ki korunmussunuz korkma zaten ilaçta kullanmissin içeriye sperm gitmediği sürece hiç bisecik olmaz..insanlar hamile kalmak istediği halde korunmadığı halde zor hamile kalıyor:)

öyle ama içim pek rahat edemiyor doktora gitmeyince. bir de testte silik bir iz çıkınca korktum. tarlusal kullandım geç geldi diye hamileysem bebişe zarar vermiştir diye strese girdim şimdi de...

Adet oldunmu peki??olmadıysan gecikirse ihtimal olur ama canım içeriye sperm bile gitmemiş ki :) bilemedim ne diyecegimi şüphen varsa tekrar idrar testi yap en azından

Bir test daha yap bebek varsa çizgi koyulaşmış olur

birliktelikten sonra regl olmuştum evet. :umarım dediğin gibidir canım çok teşekkürler :)
O zaman korkulacak bişey yok canım için rahat olsun..rica ederim ne demek ama evet için rahat etmiyosa güvenilir bi idrar testi yap tekrar bişey çıkacağını sanmam:KK66:

X