Gebeliğe Hazırlık Hamilelik ihtimali bir yanda yumurtlama belirtileri bi yanda :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
kızlar sıyırmaya 5 kaldı :D bilen bilir cumartesi beta hcg 44 cıkmıştı yarın yine doktora gidip tekrarlıcaktm testi. pepaap a göre 17 si yumurtlama günüm. bugun yumurtlama belirtileri var üzerimde alt kasıklarda sızlama yumurta akı kıvamında akıntı anlayamadım ya hamile olsam bunlar olmazdı heralde kimyasal bile olsa dimi aklımda deli sorular :)

kızlar sıyırmaya 5 kaldı :KK70: bilen bilir cumartesi beta hcg 44 cıkmıştı yarın yine doktora gidip tekrarlıcaktm testi. pepaap a göre 17 si yumurtlama günüm. bugun yumurtlama belirtileri var üzerimde alt kasıklarda sızlama yumurta akı kıvamında akıntı anlayamadım ya hamile olsam bunlar olmazdı heralde kimyasal bile olsa dimi aklımda deli sorular :)
Normal hamilelikte de kasıklarda ağrı olur ve akıntıda normal ben şuan kimyasal gebelik yaşıyorum ve kasıklarda ve belde hafif ağrı ve akıntı var yani olabiliyor

Sağol canim. Senin ki sağlıklı olur inşAllah Adetime 5 gün kala değerim 5 çıktı 2 gün sonra 18 çıktı 4 gün sonrada 24 oldu fazla yükselmesi yani bnde beklemede yım şu an

Back