Teşekkür ediyorum14ünde yaparsanız net çıkar gibi
Yaptınız miTeşekkür ediyorum
Hayır yapmadım adetime altı gün var da erken gebelik testi yapsak çıkar mıYaptınız mi
31 i yumurtlama gununuzse cikma ihtimali biraz fazla canım. Hatta normal kaset testte bile cikabilirHayır yapmadım adetime altı gün var da erken gebelik testi yapsak çıkar mı
Hangi testi yaptınız markası neBen de eşimle 29 ekim de birlikte olmuştum. Bugün normal kaset idrar testinde silik gibi cıktı
Canım atabilir misinBen de eşimle 29 ekim de birlikte olmuştum. Bugün normal kaset idrar testinde silik gibi cıktı
Yaptın mi canimHangi testi yaptınız markası ne
Adetime 4 gün var yarından itibaren sizce yapayım mı
Yapmadım adete 4 gün varYaptın mi canim
Kaset test daha güvenilir diyorlarYapmadım adete 4 gün var
Predictor mu yapayım yoksa kaset test mi
mimea bir test var onu almış eşim kullandınız mıKaset test daha güvenilir diyorlar
Onu ilk defa duydum .yapınca bana da söyler misinmimea bir test var onu almış eşim kullandınız mı
Yaptım negatif çıktı erken gebelik testi yazıyor ama erken gebelik testine benzemiyor fiyat olarak da bayağı ucuzdu çünkü Malatya’da predictor bulamadım resmen Normalde İstanbul’da yaşıyorum tatil için malatya’ya geldim heyecanlandım bayağı sabırsızlandım ama burada predictor dışında bütün testler varOnu ilk defa duydum .yapınca bana da söyler misin
İyice baktın mi canım bazen çok silik cikiyorYaptım negatif çıktı erken gebelik testi yazıyor ama erken gebelik testine benzemiyor fiyat olarak da bayağı ucuzdu çünkü Malatya’da predictor bulamadım resmen Normalde İstanbul’da yaşıyorum tatil için malatya’ya geldim heyecanlandım bayağı sabırsızlandım ama burada predictor dışında bütün testler var
Yok ya silik değildi bariz negatifti bugün de hafif adet sancım var malesef ki sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrılar ve ıslaklık hissiİyice baktın mi canım bazen çok silik cikiyor
O kadar üzüldüm ki ama bu ilk denemeydi ilk denemede hamile kalınır mı hemenİyice baktın mi canım bazen çok silik cikiyor
Herşey yolundaysa olabilir ama önemli olqn yumurtlamayi yakalamk bence .ama ilk denemeymis canım üzülme. Hakkında hayırlısı olsun. Ben12 senedir bu durumları yaşıyorum. Rabbim beterinden korusun. Hayırlı zamanda Nasib olsunO kadar üzüldüm ki ama bu ilk denemeydi ilk denemede hamile kalınır mı hemen