Hamilelik İdrar testi

Ygmr96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
23
3
86
28
Selam kızlar yardım edin nolur adetim 11 gün gecikti 4 gün önce test yaptım 2. çizgi çok silikti bugün tekrar yaptım çizgi biraz daha belirgin ama bu seferde renk dağılması var kafam çok karıştı bu arada foruma yeni üyeyim cevaplarsanız çok sevinirim

As cnm gec döllenmedir renk dagılması idrari cok damlatınca olur bence kan ver.. İmkanın varsa resimlerini ekle bakalım

Eklentiler

• DSC_0296.JPG
    22,2 KB · Görüntüleme: 1.427
  • DSC_0295.JPG
    23 KB · Görüntüleme: 1.583
tekrar bir test yap derim benim ilk yaptigim testte cok hafif belli belirsizdi yeni oldugu icindi

Baska test yapmadinmi? Herkes bir degil kimisinde hic belirti olmuyo sonradan geliyor
Dün hastaneye gidip kan verdim canım gebelik var keseyi göremedik ama bide doktor rahim duvarın kalın dedi 6. Haftadan sonra belli oluyomuş kese ben daha 3 haftalık evliyim beklemiyodum ama çok istiyodum sadece rahim duvarının kalın olması korkuttu beni kötü bişeymi acaba

İyi bişey için rahat olsun :) bebeğin yerleşmesi, tutunması için rahmin kalın olması gerek zaten. Böyle şeylere takılma. Bebeğin Allaha emanet.

Bu saatten sonra yapman gereken şeyler; kendini yormamak, stres sıkıntıdan uzak durmak, sağlıklı temiz beslenmek ve bizlere dua etmek

Canııım çok sağol yorumun için ederim tabi etmem mi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin insallah

çok sevindim cnm ilkinde tutturmussun :) demekki 2 haftaya kdr sürebilir kesenin gözükmemesi 3 haftalık evliysen.. Allah sana bağışlasın yavrunu

Kızlar bana da yardım ediin gebelik testi aldım böyle sonuç verdi daha sonra ikinci çizgi gözle zor görünür sekilde inceldi fakat bir kaç haftadır göğüslerimde hassaslaşma var mide bulantım, baş ağrım, akıntılarım, kasıklarımda sancı ve batma var. Yorgunluğumu anlatmama kelimeler yetmez sizce hamile olabilir miyim ??

Canm adetin kac gun gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…