- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Bu konuda herkes çok farklı şeyler söylüyor. Nasıl olması gerekiyor anlamış değilimBen adetim bittikten 1 hafta sonra gün aşırı eşimle beraber oldum hep ilk bir haftayı ve son 4-5 günü falan es geçiyordum .. öyle hamile kaldım..
Sanırım öbür türlü geriliyor insan.. Hayırlıysa nasip etsin RABBIM.. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi...Bende adetten sonra sürekli birlikte oldum .
Hiçbirşey takıp etmedım .
Görev halıne getirmedik bu işi..
Olursa olur dedik .
Allaha hamd olsun hamıle kaldım .
Oluruna bırakacaksın olacak canım..Bu konuda herkes çok farklı şeyler söylüyor. Nasıl olması gerekiyor anlamış değilim
Haklısınız Hayırlısı olsun..Oluruna bırakacaksın olacak canım..
Allah razı olsun. Rabbım sızede nasip etsınSanırım öbür türlü geriliyor insan.. Hayırlıysa nasip etsin RABBIM.. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi...
Hayirli olsun ,Bende adetten sonra sürekli birlikte oldum .
Olursa olur dedik .
Hayirli olsun,saglikla dogsun insallah,regliniz bittikten sonsa gun asiri diyorlar oylemi hergunmu oldu,Bende adetten sonra sürekli birlikte oldum .
Olursa olur dedik .
Evet öyle diyorlar ama ben 20 gunun 15 günü full yaptımHayirli olsun ,
Hayirli olsun,saglikla dogsun insallah,regliniz bittikten sonsa gun asiri diyorlar oylemi hergunmu oldu,
regl bittikten sonra gün aşırı canım o sırada ovulasyon testi de kullaniyordum iyi ki sadece teste gore davranmamışım yoksa yumurtlama tarihini kaçırmış olacaktım teste gore 13.gün yumurtlama ama aslında 7.günde yumurtlama olmuş hic belli olmuyor hangi gün olduğu o yüzden gün aşırı ilişki ve en az stresle ilerleyin hep aklından amaan olmazsa bi daha ki ay yine deneriz gunler çuvala girmedi ya diye geçirHayirli olsun ,
Hayirli olsun,saglikla dogsun insallah,regliniz bittikten sonsa gun asiri diyorlar oylemi hergunmu oldu,
İnstagramda bir bayan var bir gebeningunlugu diye onun dediklerini takip edenler gebe kalmış bende bu ay aldım onun dediği yerden ovu ama kadının dogumuna az bana yardımcı olamaz herhalde. Onun tavsıyelerını dinleyenler bize yardımcı olabilir belki şöyle dedi böyle dedi diye
cok saol canim sag salim kucagina alirsin insallagBana yardimci oldu cnm ovulasyon testinde çift cizgiyi yakalayinca 3 gün ust uste ilişki olucak eger ovulasyon testi 2 gün cift cizgi koyu olup 3. Gün siliklesirse 4 gün iliski olucak benim öyle oldu bu ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?