Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Hanımlar merhaba. Ovülasyon testi uyguluyorum, testte çift çizgiyi gördüğüm zaman ve sonrasında ki 4 gün beraber oluyorum. Acaba doğru olan yöntem bu mu? Siz nasıl yapıyorsunuz. Teşekkürler fikir verenlere.

Ben adetim bittikten 1 hafta sonra gün aşırı eşimle beraber oldum hep ilk bir haftayı ve son 4-5 günü falan es geçiyordum .. öyle hamile kaldım..

Bende adetten sonra sürekli birlikte oldum .
Hiçbirşey takıp etmedım .
Görev halıne getirmedik bu işi..

Olursa olur dedik .
Allaha hamd olsun hamıle kaldım .
Sanırım öbür türlü geriliyor insan.. Hayırlıysa nasip etsin RABBIM.. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi...

• Beğen
Reactions: H E
İnstagramda bir bayan var bir gebeningunlugu diye onun dediklerini takip edenler gebe kalmış bende bu ay aldım onun dediği yerden ovu ama kadının dogumuna az bana yardımcı olamaz herhalde. Onun tavsıyelerını dinleyenler bize yardımcı olabilir belki şöyle dedi böyle dedi diye

Arkadaşlar merhabalar, benim 26 ağustos ovulasyon testinde çift çizgiydi

25 ağustos
27 ağustos ilişki oldu, hamile kaldım

25’inde kaldığımı düşünüyorum, belki işinize yarar:super:

ovulasyon testinde çift çizgi çıkmasından bir hafta önce hamile kalmışım o zamanda test yapıyordum silik görünüyordu doktorlar gün aşırıyı öneriyor kendinizi rahat bırakın :KK51:

Olursa olur dedik .
Hayirli olsun ,

Olursa olur dedik .
Hayirli olsun,saglikla dogsun insallah,regliniz bittikten sonsa gun asiri diyorlar oylemi hergunmu oldu,

Hayirli olsun ,

Hayirli olsun,saglikla dogsun insallah,regliniz bittikten sonsa gun asiri diyorlar oylemi hergunmu oldu,
Evet öyle diyorlar ama ben 20 gunun 15 günü full yaptım :oops:

İlk denememizdi , ilk korunmasız ilişkilerimizde tadını çıkaralım dedik :oops:

Hayirli olsun ,

regl bittikten sonra gün aşırı canım o sırada ovulasyon testi de kullaniyordum iyi ki sadece teste gore davranmamışım yoksa yumurtlama tarihini kaçırmış olacaktım teste gore 13.gün yumurtlama ama aslında 7.günde yumurtlama olmuş hic belli olmuyor hangi gün olduğu o yüzden gün aşırı ilişki ve en az stresle ilerleyin hep aklından amaan olmazsa bi daha ki ay yine deneriz gunler çuvala girmedi ya diye geçir

İnstagramda bir bayan var bir gebeningunlugu diye onun dediklerini takip edenler gebe kalmış bende bu ay aldım onun dediği yerden ovu ama kadının dogumuna az bana yardımcı olamaz herhalde. Onun tavsıyelerını dinleyenler bize yardımcı olabilir belki şöyle dedi böyle dedi diye

Bana yardimci oldu cnm ovulasyon testinde çift cizgiyi yakalayinca 3 gün ust uste ilişki olucak eger ovulasyon testi 2 gün cift cizgi koyu olup 3. Gün siliklesirse 4 gün iliski olucak benim öyle oldu bu ay hamile kaldım

Back