2 uygulamadan takip ettiğim için pektr emin değilim birinde 7 gün var göteriypr diğerinde ise 11günBilginiz varmı sizin yazıklarımla alakalı
Size birşey sormak istiyorum göğüs ucunda yağ bezesi gibi küçük sivilce görünümlü şeyler var hamilelik belirtisi olabilir miBulantı falan öyle hemen olmuyor. Herkeste aynı belirti olmuyor sık idrara çıkma ve renk değişikliği en büyük belirti olabilir. Kasık batması da belirti ben hamileyim 4 haftalık ve hala kasıklarım batıyor test yapsan hemen çıkar. Kan da ver yarın. Çıkmazsa da birşey olmaz üzülme öbür ay olur. Ben âdet günü yaptım test pozitif çıktı seninde şimdiye çıkar
Ben de ayni soruyu soruyorumAdete 8 gün kala erken gebelik testinde çıkarmı
Ben de ayni soruyu soruyorumadetime tam 8 gun var. Ara ara yumurtalik agrisi rahme batma ve sari akintim var hayirlisi olsun acaba yarin ve ya pazar gunu test cikarmi? Sabah tan
Ben de ayni soruyu soruyorumadetime tam 8 gun var. Ara ara yumurtalik agrisi rahme batma ve sari akintim var hayirlisi olsun acaba yarin ve ya pazar gunu test cikarmi? Sabah tan
Ya ama gerçekten böyle beklemek çok zor erken gebelik testinde çıkar mı yzBen de ayni soruyu soruyorumadetime tam 8 gun var. Ara ara yumurtalik agrisi rahme batma ve sari akintim var hayirlisi olsun acaba yarin ve ya pazar gunu test cikarmi? Sabah tan
Bazi testler var oluyor ama iste bosa gitmesin diyomYa ama gerçekten böyle beklemek çok zor erken gebelik testinde çıkar mı yz
Sabretmek cok zorBenimde 20 ya 9 gün var
Bugün de geçti iki günde evde olmiycam en azından düşünmem bu kadarSabretmek cok zor
Malesef 8 gün fazlaYa ama gerçekten böyle beklemek çok zor erken gebelik testinde çıkar mı yz
AynenBugün de geçti iki günde evde olmiycam en azından düşünmem bu kadar
Aa sizin ilk değil mi benim ilk yaAynenbnim ilk hamileligimde adetten bes gun once gogus agrisi cektim oyle yaptim test, silik cikmisti
Yok degil rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaAllahAa sizin ilk değil mi benim ilk ya
Peki birşey sorucam göğüslerim bir ara çok ağrıyordu sanırım yumurtlama döneminde idim ondan kaç gündür rahatladı fakat yuvarlak kısım Küçük sivilceler gibi görünüyor göğüs ucu da daha belirgin bu olabilir miYok degil rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaAllah
Bunu ben de okudum bu site de ama bende olmadi.Peki birşey sorucam göğüslerim bir ara çok ağrıyordu sanırım yumurtlama döneminde idim ondan kaç gündür rahatladı fakat yuvarlak kısım Küçük sivilceler gibi görünüyor göğüs ucu da daha belirgin bu olabilir mi
Sorduğunuz için yanıtladımAma lütfen bana hatırlatma yaa
Hiç bilmiyorum kiiiiSize birşey sormak istiyorum göğüs ucunda yağ bezesi gibi küçük sivilce görünümlü şeyler var hamilelik belirtisi olabilir mi