Hamilelik için pozisyon durumu ?

boncuk75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
436
77
73
Arkadaşlar daha önce sordum bir iki konuda fakat cevap veren olmadı konu açarsam belki biri yardimci olur diye düşündüm.
Sorum şu. Hamilelik için denemelerdeyiz iki aydır. Fakat henüz olmadı olur inşallah. Ben eski vajinismuslu olduğum için en rahat üstpozisyon da deniyoru z. Sonra Penis içeride iken ama tabi eşim rahatladıktan sonra misyoner pozisyonuna geçiyoruz ben belimde yastık yarım saat Uzanıyorum. Fakat doğru mu yapıyoruz bilemedim. Pozisyon konusunda fikir verebilir misiniz

bnde aynı 2 aydır deniyorum olmadı.senin gibi bekliyorum yarım saat ama ayaklarımı dikmiyorum havaya.bize biri akıl versin.

burası kadınlar kulubü olduğu için rahatlıkla yazacağım!
hayatım 8 yıllık evliyim şimdiye kadar hep eşim korundu bir iki deneme de çat diye hamile kaldım
nasıl mı? bana da bir arkadaşımın tavsiyesi : misyoner pozisyonunda iken eşin spermleri yumurtaya yollayacak:)
sen hiç kalmadan 15-20 dk ayaklarını biraz yukarı dikip yatcan işte bu kadar kolay!
umarım hamile kalırsın cok güzel bir duygu 13 haftalık hamileyim :)

sorununuz yokmuş kolayca hamile kalmışsın ne güzel aylardır bu şekilde uğraşıyoruz ama hayal kırıklığından başka bişey yok

Kızlar banada yazın. Bu duruma cok üzülüyorum.. Gel bebegım hayırla saglıkla gel..

Birsey anlamamana rağmen yine de birseyler yazmışsin teşekkür ederim.

Bende 14 ay vajinismusla mucadele ettim misyoner pozisyonunu bilmiyorum.benm icin en rahat esim usteyken ben belime yastık koyuyordum bosaldiktan sonrada bi yarım saat kalkmadan -ayaklarima esim yastik koyuyordu- yatıyordum bu sekilde hamile kaldim..iliskiden sonra bi saat filan tuvalete gitmemek gerekiyormus
İnş yardimci olabilmisimdir..su mübarek günlerde rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Evet doğru yapıyorsunuz. Sanırım çoğu kişi böyle hamile kalmıştır. Bizim 8. Ayda oldu bebiş. Şimdi 1 yaşında :) umarım en kısa zamanda miniğinize kavuşursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bu ay ilk denememiz bizim. Biz nasil hosumuza gidiyorsa oyle denedik ve hepsinin sonunda cocuk icin soyle yapcaktik unuttuk bak diye gulustuk

Yani hosunuza gidecek ve orgazm olacagin pozisyonda olmalisin. Kadinin ozellikle orgazm olmasi hamileligi kolaylastirirmis. Uzmanlara gore misyoner ve kadinin popo donuk diz ustu durusu en cok sans yukselten pozisyonlarmis.

Burada erkek varsa onun karaktersizligi ben herkes kadin bilerek yaziyorum. Kolay gele

Bence söz konusu bebek olduğu zaman iş cinsellikten çok daha fazlasıdır. Aramızda erkek olupta bu yazılanlardan zevk alan varsa gerçekten benim için çok mide bulandırıcı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…