Neyse umutla bekleyeceğim ben belki biri dikkat e alır bu konuyu
burası kadınlar kulubü olduğu için rahatlıkla yazacağım!
hayatım 8 yıllık evliyim şimdiye kadar hep eşim korundu bir iki deneme de çat diye hamile kaldım
nasıl mı? bana da bir arkadaşımın tavsiyesi : misyoner pozisyonunda iken eşin spermleri yumurtaya yollayacak:)
sen hiç kalmadan 15-20 dk ayaklarını biraz yukarı dikip yatcan işte bu kadar kolay!
umarım hamile kalırsın cok güzel bir duygu 13 haftalık hamileyim :)
Özel mesaj kutunu boşaltır mısın?
burası kadınlar kulubü olduğu için rahatlıkla yazacağım!
hayatım 8 yıllık evliyim şimdiye kadar hep eşim korundu bir iki deneme de çat diye hamile kaldım
nasıl mı? bana da bir arkadaşımın tavsiyesi : misyoner pozisyonunda iken eşin spermleri yumurtaya yollayacak:)
sen hiç kalmadan 15-20 dk ayaklarını biraz yukarı dikip yatcan işte bu kadar kolay!
umarım hamile kalırsın cok güzel bir duygu 13 haftalık hamileyim :)
Arkadaşlar daha önce sordum bir iki konuda fakat cevap veren olmadı konu açarsam belki biri yardimci olur diye düşündüm.
Sorum şu. Hamilelik için denemelerdeyiz iki aydır. Fakat henüz olmadı olur inşallah. Ben eski vajinismuslu olduğum için en rahat üstpozisyon da deniyoru z. Sonra Penis içeride iken ama tabi eşim rahatladıktan sonra misyoner pozisyonuna geçiyoruz ben belimde yastık yarım saat Uzanıyorum. Fakat doğru mu yapıyoruz bilemedim. Pozisyon konusunda fikir verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?