- 29 Eylül 2014
- 60
- 4
- 38
- Konu Sahibi esraseyhan
Slm arkadaslar ne olur yardimci olun bana adetime 7 gun kala kan testi yaptirdim 7.94 cikti iki gun sonra tekrarladim 9.37 cikti adetime 5 gun vardi ama sizce hamilelik varmi lutfen cevap yazin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaslar ne olur yardimci olun bana adetime 7 gun kala kan testi yaptirdim 7.94 cikti iki gun sonra tekrarladim 9.37 cikti adetime 5 gun vardi ama sizce hamilelik varmi lutfen cevap yazin
Arkadaşlar merhaba adetime 1gün kala yani 8 aralıkta idrar testlerinin silik çıkması üzerine kantesti yaptırdım 228 çıktı gebesinin ama tabi ultrasonda bişey belli olmaz dedi doktor. Sizce sonuç iyimi ya ben pek acemiyim
Gayet iyi ben adet günümde yaptım 149.5ti 1500 2000lerde kese belli olur demişti doktorum şuan 4 haftalıksınız 5. Haftada keseyi görürsünüz Allahın izniyle hayırlısı olsun :)
Hcg 12 ckti.2 gun gecktim.szce negtf miİnşallah Allahım sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin
Kızlar adetime 3 gün var kan testinde 0.47 çıktı doktor adetin geçince yap bu değerle olabilir dedi bi fikri olan var mı acil lütfen yardimmm
Adetime 3 değil 5 gün varken yapmıştım yanlış yazmışım bakalım artık adet olmayı beklicem olmazsam test yapcamBildiğim kadarıyla 5in üstünde olması gerekiyo değerinizin laboratuar kağıdındada öyle yazıyo değer ama doktorunda bi bildiği vardır siz yinede gününüz gecikince tekrarlayın testinizi...hayırlısı olsun inşallah..
Canım üstüne görme olabilir bu değerlere göre evde test yaptirdin miMerhaba arkadaşlar bende en son adetime 6 gün kala kam testi yaptırdım 58 çıktı ve düm gece adet günümdü ve adet oldum normal bişekilde adetim devam ediyo dün gece yine test yaptırdık 9.2 çıktı ben şimdi hamilemiyim değilmiyim lütfen yaardımm