Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için folik asit önerisi ? Hadi bakalım umarım hayırlı gelir bu konu 🤲🤲☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
Arkadaşlar hamilelik için folik asit olarak ne önerirsiniz şimdi ben 2 buçuk haftalık düşük yaptım değer 32. Deydi ve folik asit kıllanmak istiyorum .. Öner’i yaparsanız çok Sevinirim (şuan şık buna başladım )

Eklentiler

• 53B9718D-5649-4E14-AD65-D609632477C1.jpeg
    53B9718D-5649-4E14-AD65-D609632477C1.jpeg
    15,3 KB · Görüntüleme: 825
Canım kesinlikle bunu tavsiye ediyorum..
1 tüp bebek + 1 uzman doktor + 2 prof'un bana tavsiye ettiği folik asitti..
kesinklike tavsiye ederim

Eklentiler

• Folic-trio-90-Tablet-e93a.jpg
    Folic-trio-90-Tablet-e93a.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 195
bana en son doktorum bunu verdi ve inanılmaz etkisini gördüm.. yumurtalarımın gelişiminde ve regl düzenimde.. çok aşırı memnunum

Eklentiler

• 1b8a0aff-bc29-4bc8-9e61-887308b65328.jpg
    1b8a0aff-bc29-4bc8-9e61-887308b65328.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 149
Canım kesinlikle bunu tavsiye ediyorum..
1 tüp bebek + 1 uzman doktor + 2 prof'un bana tavsiye ettiği folik asitti..
kesinklike tavsiye ederim
Şimdi benim adet düzenli ve hiç bir sıkıntım yok yumurta da gelişiyor bünün üstüne hemen bebek olur mu canım

Benim adet düzenli ve yumurta da gelişiyor sende düzensiz miydi cnm
bende yılda 2-3 kere reglm 40 günü buluodu.. doktor normal demişti felan ama bunun sayesinde 24-28 günde bir olmaya başladım... bütün tahlillerim düzeldi.. TSH yüksekti düştü felan.. yumurtalarım olgunlaştı biri 18 biri 15 mm idi.. hepsi bu ilaçtan sonra oldu.. ama işte bu seferde eşiimin sperm sorunu girdi araya.. regl oldum.. ay sonunda ovulasyonla denemeye devam.. yılmak yok :KK49:

bende yılda 2-3 kere reglm 40 günü buluodu.. doktor normal demişti felan ama bunun sayesinde 24-28 günde bir olmaya başladım... bütün tahlillerim düzeldi.. TSH yüksekti düştü felan.. yumurtalarım olgunlaştı biri 18 biri 15 mm idi.. hepsi bu ilaçtan sonra oldu.. ama işte bu seferde eşiimin sperm sorunu girdi araya.. regl oldum.. ay sonunda ovulasyonla denemeye devam.. yılmak yok :KK49:
Yılma canım elbet nasip olacaktır 🤲🤲sanırım adet düzensizliği felan olduğu için bide değerin yüksek olduğu için bunu önermiş doktor bnde sıkıntı yok sadece bebek istiyoruz 😫😫 allah ım sen nasip eyle hepimize yaa 🤲🤲🤲

Canım ben infolic combi kullanıyorum önceden başka kullanıyodum yumurtaları kalitelestiriyor diye buna gecirdi
Suan kullandığım folik asite mi yani .. bnde bi yandan inofolic combiyi kullanıyım en iyisi hayırlısı allah tan ❣️🤲

Yılma canım elbet nasip olacaktır 🤲🤲sanırım adet düzensizliği felan olduğu için bide değerin yüksek olduğu için bunu önermiş doktor bnde sıkıntı yok sadece bebek istiyoruz 😫😫 allah ım sen nasip eyle hepimize yaa 🤲🤲🤲
folikasitin her türlüsü iyi bence... ben inofolicte kullandım değerlerim düzgünken.. ama bunun kadar yararını görmedim :KK12:
bunnun içindeki balık yağı bence çok etkili..

folikasitin her türlüsü iyi bence... ben inofolicte kullandım değerlerim düzgünken.. ama bunun kadar yararını görmedim :KK12:
bunnun içindeki balık yağı bence çok etkili..
Ama adet düzensizliği varmış ya sende ondan bana da iyi gelir mi acaba doktor onun için vermiş galiba of çocuğumuz olsun diye daha neler yapmamız lazım ya 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🌸

Ama adet düzensizliği varmış ya sende ondan bana da iyi gelir mi acaba doktor onun için vermiş galiba of çocuğumuz olsun diye daha neler yapmamız lazım ya 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🌸
yok regl düzensizliği için vermedi.. etkiler dedi.. balık yağı ve içerisindeki barındığı vitaminler için verdi.. bebeğin kemik gelişiminde ama en önemlisi beyin gelişiminde çok etkiliymiş.. çünkü son zamanlarda HİDROSEFALİ bebek doğumları çoğalmış.. bu önlüyormuş..

yok regl düzensizliği için vermedi.. etkiler dedi.. balık yağı ve içerisindeki barındığı vitaminler için verdi.. bebeğin kemik gelişiminde ama en önemlisi beyin gelişiminde çok etkiliymiş.. çünkü son zamanlarda HİDROSEFALİ bebek doğumları çoğalmış.. bu önlüyormuş..
Hımm bnde yeni düşük yaptım zaten 😫😫 olması alırım bnde ya vitamin için sağol canım ❤️

Back