Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için doktorun kesin iç dediği kür

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oznurr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
762
1.382
63
Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa jinekoloğa gittim ve masaya oturdum bilgilerimi aldıktan sonra daha muayne etmeden keç boynuzu kürü alıp kaynatıp karı koca ikiniz de içeceksiniz iki aya gelirsiniz hamileyim diye inşallah dedi. Böyle çok hastasına söyleyipte gebe kalan olmuş. Şimdi soruma gelirsek bu keçi boynuzu kürü erkekler için değil mi? Kadın neden içmeli? Kadına ne etkisi olabilir ki? Bana hiç mantıklı gelmedi ya yardımcı olurmusunuz :KK43:( bu arada geçen ay soğan kürü kullandım ve iyi ki kullanmışsın çok iyi iltihabını attırmış çok az kalmış diyip antibiyotik ve fitil verdi Kesinlikle soğan kürünü de öneririm mutlaka kızlar)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa jinekoloğa gittim ve masaya oturdum bilgilerimi aldıktan sonra daha muayne etmeden keç boynuzu kürü alıp kaynatıp karı koca ikiniz de içeceksiniz iki aya gelirsiniz hamileyim diye inşallah dedi. Böyle çok hastasına söyleyipte gebe kalan olmuş. Şimdi soruma gelirsek bu keçi boynuzu kürü erkekler için değil mi? Kadın neden içmeli? Kadına ne etkisi olabilir ki? Bana hiç mantıklı gelmedi ya yardımcı olurmusunuz :KK43:( bu arada geçen ay soğan kürü kullandım ve iyi ki kullanmışsın çok iyi iltihabını attırmış çok az kalmış diyip antibiyotik ve fitil verdi keçi boynuzunu da soğan kürünü de öneririm mutlaka kızlar)

Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa jinekoloğa gittim ve masaya oturdum bilgilerimi aldıktan sonra daha muayne etmeden keç boynuzu kürü alıp kaynatıp karı koca ikiniz de içeceksiniz iki aya gelirsiniz hamileyim diye inşallah dedi. Böyle çok hastasına söyleyipte gebe kalan olmuş. Şimdi soruma gelirsek bu keçi boynuzu kürü erkekler için değil mi? Kadın neden içmeli? Kadına ne etkisi olabilir ki? Bana hiç mantıklı gelmedi ya yardımcı olurmusunuz :KK43:( bu arada geçen ay soğan kürü kullandım ve iyi ki kullanmışsın çok iyi iltihabını attırmış çok az kalmış diyip antibiyotik ve fitil verdi kesinlikle soğan kürünü de öneririm mutlaka kızlar)

Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa jinekoloğa gittim ve masaya oturdum bilgilerimi aldıktan sonra daha muayne etmeden keç boynuzu kürü alıp kaynatıp karı koca ikiniz de içeceksiniz iki aya gelirsiniz hamileyim diye inşallah dedi. Böyle çok hastasına söyleyipte gebe kalan olmuş. Şimdi soruma gelirsek bu keçi boynuzu kürü erkekler için değil mi? Kadın neden içmeli? Kadına ne etkisi olabilir ki? Bana hiç mantıklı gelmedi ya yardımcı olurmusunuz :KK43:( bu arada geçen ay soğan kürü kullandım ve iyi ki kullanmışsın çok iyi iltihabını attırmış çok az kalmış diyip antibiyotik ve fitil verdi Kesinlikle soğan kürünü de öneririm mutlaka kızlar)
Keçiboynuzu doğurganlığı arttırıyor aynı zamanda. Kadınlar içinde çok faydalı. Ben eşime yaparken fazlasını kendim içiyordum. Keçiboynuzu özü aldığımda da eşime verdiğim kadar kendim de yedim.

Keçiboynuzu doğurganlığı arttırıyor aynı zamanda. Kadınlar içinde çok faydalı. Ben eşime yaparken fazlasını kendim içiyordum. Keçiboynuzu özü aldığımda da eşime verdiğim kadar kendim de yedim.
Dün istemeye istemeye içtim bi faydası olur mu ki diyerek çok araştırdım kadınların içtiğini hiç okumadım şüpheye düşmüştüm o yüzden sorayım dedim doğurganlığı arttırdığı ilginç çok iyi :21: eşim şimdi gececi işe gitmeden yapıp versem iftarda ve sahurda içse olur dimi aç içilmesi mi gerekiyor yoksa kullanmışsınız bilirsiniz :KK36:

Tabi satılıyordur ama ovulasyon nette daha uygun paketleri var diye ordan sipariş ettim eczaneden almaya kalkışsak hiç uygun olmuyor 30 lu paket şeklinde
Hımmm anladım canım tesekkür ederimmm inşallah en kısa zamanda isteyem herkes "Anne oluyosun" cümlesini duyar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım bende laboquıck aldım hem ovüladyon hem de erken gebelil testi n11.com dan daha uyguna denk gelıyor birde mesala incir kürü prolaktini yükseltiyormuş bende o yüzden kür uygulamaktan korkuyorum size dr sölediği kürü nasıl hazırlıyorsunuz dr dediğine göre bi zararı yoktur

Canım bende laboquıck aldım hem ovüladyon hem de erken gebelil testi n11.com dan daha uyguna denk gelıyor birde mesala incir kürü prolaktini yükseltiyormuş bende o yüzden kür uygulamaktan korkuyorum size dr sölediği kürü nasıl hazırlıyorsunuz dr dediğine göre bi zararı yoktur
Hepimizin bildiği normal keçi boynuzu kürü saraçoğlunun tarifine göre yapıyorum daha dün başladım bende eşim içecekti sadece doktor banada içmemi söyledi ona şaşırdım sana mantıklı geliyor mu :-)

Dün istemeye istemeye içtim bi faydası olur mu ki diyerek çok araştırdım kadınların içtiğini hiç okumadım şüpheye düşmüştüm o yüzden sorayım dedim doğurganlığı arttırdığı ilginç çok iyi :21: eşim şimdi gececi işe gitmeden yapıp versem iftarda ve sahurda içse olur dimi aç içilmesi mi gerekiyor yoksa kullanmışsınız bilirsiniz :KK36:
Önemli olan günde 2 defa ve aç olması saati önemli değil. Orucunu açarken bunla açsın mideye ilk bu gitsin yani.

Hepimizin bildiği normal keçi boynuzu kürü saraçoğlunun tarifine göre yapıyorum daha dün başladım bende eşim içecekti sadece doktor banada içmemi söyledi ona şaşırdım sana mantıklı geliyor mu :-)
bence içmelisin sonucta bunu uzman bır dr demiş sana en fazla ne olabılır ki belli ki zararı yok yoksa neden önerisn acaba ben de mi yapsam o_O

bence içmelisin sonucta bunu uzman bır dr demiş sana en fazla ne olabılır ki belli ki zararı yok yoksa neden önerisn acaba ben de mi yapsam o_O
Hormonlar üzerinde çok bi etkisi olduğunu da sanmıyorum öyle olsa ilk hormon testi ister ona göre davranırdı baksana erkekte spermi kadında doğurganlığı arttırıyormuş yap bence bakarsın bebiş haberleri veririz birbirimize :p:21:

Back