• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik için buraya toplanalım diğer konularda aşırı msj var

Mihrimahh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
132
278
18
Selam arkadaşlar bende hamiş olmak istiyorum lütfen buraya toplanalım ve hamiş olanlar bize yardım etsin ☺
Mesela ben geçen adetimde iki gün kanamam oldu sonra lekelenme oldu normalde kanamam beş gün sürüyor yumurtlama günümdeyim aşırı belim ağrıyor acaba hamilelik mi yoksa yumurta yüzünden midir? Son dört gündür belim çok kötü ve bacaklarımda çekilme oluyor yardım edin lütfen meleğim gelsin istiyorum

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bende hamiş olmak istiyorum lütfen buraya toplanalım ve hamiş olanlar bize yardım etsin ☺
Mesela ben geçen adetimde iki gün kanamam oldu sonra lekelenme oldu normalde kanamam beş gün sürüyor yumurtlama günümdeyim aşırı belim ağrıyor acaba hamilelik mi yoksa yumurta yüzünden midir? Son dört gündür belim çok kötü ve bacaklarımda çekilme oluyor yardım edin lütfen meleğim gelsin istiyorum

Ya inşallah bebektir cnm sonun bat ne zaman :))

Benden size tavsiye. Bende her ay boyle belirtilere takiliyordum. Hep kendimi hamile zannediyordum ve tum belirtileri yasiyordum. Ama gecen ay asla belirtim olmadi. Gerekli gunlerde iliskide olmamisti. Imkansizdi ama hamileyim. Dun kalp atislarini gorduk. Oyuzden saliverdiginiz ay oluyor gercekten

Benden size tavsiye. Bende her ay boyle belirtilere takiliyordum. Hep kendimi hamile zannediyordum ve tum belirtileri yasiyordum. Ama gecen ay asla belirtim olmadi. Gerekli gunlerde iliskide olmamisti. Imkansizdi ama hamileyim. Dun kalp atislarini gorduk. Oyuzden saliverdiginiz ay oluyor gercekten

Ah ah bide nasıl salı vereceğimizi bı bılsekk:) bıskolojımız bozuldu valla:)

Mevlam sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin İnşaAllah. Salmayı nasıl başardınız ben başaramıyorum eşimde kızmaya başladı bi sorun yoksa bile stresten olmaz yapma böyle diyo ama elimde değil

Bende ikinci bebeğimi istiyorum 9 ay oldu korunmayı bırakali adetim 3 gün gecikti tam bugün sabah test yaptım adet oldum

Back