Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHamilelik için bugün ilk adımı attım
Hayır 30 yaşından sonra her yıl yaptırmak gerekiyor. Sağlık ocaklarında da 30 yaş diye yazar zaten. Smear rahim ağzı kanserinin erken teşhisi için yapılıyor
Duphastondan 2 adet dönemi sonra hamile kaldim yaşım 24 su an ama 3 buçuk yil çok nadir korundum hiç hamile kalamamıştım su an çok şükür 16 haftalik olduk
Duphastondan 2 adet dönemi sonra hamile kaldim yaşım 24 su an ama 3 buçuk yil çok nadir korundum hiç hamile kalamamıştım su an çok şükür 16 haftalik olduk
Bugün sonuçları Dr gösterdim demir düşük b12 düşük takviye alıcam. Gebe kalma şansın %30 dedi çok üzgünüm. Yaşından dolayı doğal yoldan bekleme vakit kaybetmeden tüp bebek yap doğal yoldan yaparsanız mongol bebek riski artıyor en azından embriyo seçimi yapılarak sağlıklı bebeğin olur diyor. Kist için vermiş Duphastonu aybaşı olunca 2. Günü gel bakalım dedi.