Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için bugün ilk adımı attım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun 4. Cocuk bayaga iddialıymis :))
Çocuklarımın babasını 4 yıl önce kaybettim şimdiki eşimin çocuğu yok ilk defa baba olacak Allah izin verirse bunu çok istiyorum çocukları çok seviyor ve öz babası olsa onun kadar iyi davranamazdı ortak bir bebeğimiz olsun istiyoruz.

Büyük oğlum bizden ayrı yaşıyor zaten iki küçük yanımda buda olursa 3 çocuklu bir aile oluca inşallah

Insallah hic beklemeden kavuşursun bebeğinize kac yaşındasınız

Teşekkür ederiz canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bize de haber et ben 33 yaşındayım 1 çocuğum var 2.için 9 aydır tedavi görüyorum bu ay umutluyum ikiz doğurcam inşallah

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)

İmkansizzzzzzzzz

Adet düzenleyen hapın adı ne acaba

Maşallah ablacim rabbim tez zamnda kavustursun büyük 24 demişsin 2 numara kaç yaşında bu isteğine tepki gösteriler mi eşini merak ettim o kaç yasinda

Maşallah ablacim rabbim tez zamnda kavustursun büyük 24 demişsin 2 numara kaç yaşında bu isteğine tepki gösteriler mi eşini merak ettim o kaç yasinda
Sağol canım. Büyük karışmaz ayrı evi hayatı kız arkadaşı var. Küçük oğlum 7 kızım 4 yaşında onlar eşime baba diyor zaten ve hep biyerde bebek görseler anne bizim de bebeğimiz olsun diyor ikiside. Eşim 39 yaşında benden küçük.

Benimde 4. Çocuk 17.5 14 3.5 yaşlarında kızlarım var nasipse bu erkek hiç beklenmedik bi bebek ben unumu eleyip elegimi asmistim ki kromozom bozukluğu yüzünden 30 yaşımdan sonra zor hamile kaliyorum bebek süpriz oldu yaşım 5 ay sonra 40 benim büyükler hiç istemiyorlar lafını dahi etmiyor o yüzden sordum büyüklerinin tepkilerini çok üzülüyorum hallerine tek umudum doğunca seçmeleri ama hastaneye dahi gelmiycez diyorlar

Allah bağışlasın hepsini sağlıklı kucağına alırsın inşallah. Ben de 40 yaşımda doğurdum kızımı üstelik spiral varken hamile kaldım. Hele bir doğsun hepsi çok sever endişelenme bebek sevdiriyor kendini kardeş sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…