Teşekkür ederim inşallah. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinNe guzel. Allah gonlunuze gore versin
Özele gittim smir dahil testler 528 ₺tutu muayene 100₺ aldığım ilaçlar 22 ₺Hayırlı olsun guzel sonuclar alın inşallah
Devlette mi yoksa ozel demi yaptırdınız özel ise fiyat nedir
Gercekten pahalı imiş. Peki bu smir testini yapma sebebi nedir herkese yapıyorlar mı?Özele gittim smir dahil testler 528 ₺tutu muayene 100₺ aldığım ilaçlar 22 ₺
OLUR ALLAHIN İZNİ İLEYaşımdan dolayı herkes zor diyor ablam bile 40 yaşından sonra hiç korunmadım hamile de kalmadım senin iş zor dedi olacak mı olmayacak mı burada hep beraber göreceğiz tedavi süreci olan biteni paylaşacağım günlük tutar gibi.
Sağlık ocakları bedava yapıyor normalde ama ben daha önce yaptırmıştım sağlık ocağında bu gittiğimde yapmadılar yaptıralı 5 yıl dolması gerekiyor dediler ben 4 yıl önce yaptırmıştım. Dr yapalım dedi içimiz rahat etsin diye. Normalde belli bir yaştan sonra her yıl yapılsa iyi olurmuş.Gercekten pahalı imiş. Peki bu smir testini yapma sebebi nedir herkese yapıyorlar mı?
26 yasındakilere yaparlar mı pekiSağlık ocakları bedava yapıyor normalde ama ben daha önce yaptırmıştım sağlık ocağında bu gittiğimde yapmadılar yaptıralı 5 yıl dolması gerekiyor dediler ben 4 yıl önce yaptırmıştım. Dr yapalım dedi içimiz rahat etsin diye. Normalde belli bir yaştan sonra her yıl yapılsa iyi olurmuş.
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah. Sizin var mı çocuk. Yada düşünüyor musunuz.OLUR ALLAHIN İZNİ İLE
21 yaşından itibaren her yıl yapılması gerekiyormuş zaten.26 yasındakilere yaparlar mı peki
Aktif cinsel hayati olan her kadinin senede bir kez smear testi yaptirmasi gerekir.26 yasındakilere yaparlar mı peki
Evet şimdi baktım internetten ilk cinsel ilişkiden 3 yıl sonra her yıl olması gerekiyormuş ben 44 yaşına geldim bu 3. Çok ihmal etmişim kendimi.Aktif cinsel hayati olan her kadinin senede bir kez smear testi yaptirmasi gerekir.
Valla baya ihmal etmissiniz. Ben sizden baya kucugum, yaptirdigim smear testi sayisini bile bilmiyorumAllaha emanet yaşamışım. İnşallah bu smear dan kötü bir sonuç çıkmazda bebek diye gittiğim hastanede başka dertlerle uğraşmayım
Yaşımdan dolayı herkes zor diyor ablam bile 40 yaşından sonra hiç korunmadım hamile de kalmadım senin iş zor dedi olacak mı olmayacak mı burada hep beraber göreceğiz tedavi süreci olan biteni paylaşacağım günlük tutar gibi.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur bende bayadır okuyorum burayı ilk korunmayı bıraktığımdan beri her regl dönemi hamilelik belirtileri aramak vs. Her ay biraz daha umudum kırıldı üç çocuğum tedavisiz tesadüf oldu planlı bile değil en büyük 24 yaşında en küçük 4 şimdi. 1 yıla yakın hamile kalamayınca ve çevremdekiler de moralimi bozdu yaşından dolayı zor artık bilmem ne iyice panikledim evime en yakın özel bir hastaneye randevusuz gidip Dr seçmeden kim müsaitse ona muayene olup testleri yaptırdım gelişmeleri paylaşıcam.Hayirli olsun, umarim dogru insanlarla karşılaşırsınız. Cok iyi araştırın burda hepimizin tecrübeleri farklı farklı, bilseydim burayi okumadan tedaviye gitmezdim
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur bende bayadır okuyorum burayı ilk korunmayı bıraktığımdan beri her regl dönemi hamilelik belirtileri aramak vs. Her ay biraz daha umudum kırıldı üç çocuğum tedavisiz tesadüf oldu planlı bile değil en büyük 24 yaşında en küçük 4 şimdi. 1 yıla yakın hamile kalamayınca ve çevremdekiler de moralimi bozdu yaşından dolayı zor artık bilmem ne iyice panikledim evime en yakın özel bir hastaneye randevusuz gidip Dr seçmeden kim müsaitse ona muayene olup testleri yaptırdım gelişmeleri paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?