- 19 Ocak 2018
- 40
- 20
- 88
- 35
- Konu Sahibi Girltogirl0
Merhaba ark.lar yaşım 31 yaklaşık 5-6 aydır bebek için uğraşıyorduk. Her ay ovulasın testleriyle geçen bir çok ilişkinin sonunda hüsran yaşıyordum.Fakat bu ay çok yakın bir akrabamın düğün koşuşturması arasında testi ilişkiyi felan attım bir kenara dedim rahat oynıyım koştırım felan olmuyo nasıl olsa.Sadece bir gün yumurtlama günümde ilişki yaşadık ve ben kalkıp tuvaletimi yapıp duş felan almadan sabaha kadar uyudum. Ve sonrasında ben düğün öncesinde gelin hamamına gittim kasığıma bir ağrı girdi aldırış etmedim ama sıcak su havuzun içinde yinede fazla kalamadım.nefesim daraldı,Sonrasında baya ciddi bir gribal enf geçirdim.soğuk algınlığı ilaçları katarinden tutun balgam sökücü ilaçlara kadar öksürük şuruplarından nerdeyse iki şişe bitirdim çünkü çok ciddi öksürüğüm devam ediyor geceleri şiddetli öksürükten uyuyamıyorum. En sonunda adet günüm geldiğinde göğüs hastalıkları.Dr a gittim ve bana allerjik olduğunu söyleyip iki kutu ilaç verdi bir gün içtim geçti öksürük fakat baktım adet olmuyorum.Ama inanırmışsınız o hamilelik belirtilerinden hiçbirini yaşamıyorum ne kirpik karışması ne göğüslerin damarlanmadı bilmem ne sadece ve sadece adet olacağım zamanlardaki belirtiler bel ağrısı göğüs şişliği ve klasik kaşık ağrıları. Ve ben adetinin gecikmesini ilaçlara bağladım ama içimden bir ses te ya varsa diyordu kalktım gebelık testi yaptım ve belirgin iki çizgi gittim kan verdim değer 768. Fakat yinede dış gebelik kimyasal felan olabileceğinden dr umama gönderdim iki gün sonra tekrar yaptır ikiye kAtlaması lazım dedi katlarsa için rahat olsun dedi. Bende şimdi yarin ikinci kan testini yaptıracam umarım artmıştır.Ama yinede keseyi ve kAlp atışını duymadan içim rahat etmeyecek. İlaçlar zarar verseydi diyorum şimdiye kadar düşerdi ama dediğim gibi kEse kalp önemli bakalım dr um ne diyecek.
Lafın kısası her kadının hamileliği vücudu farklıdır herkes aynı belirti yaşıcak DİE bişi yok ben hiç birey yaşamadım oyuzden siz siz olun dikkatli olun hiç olmaz olmıcak dediğiniz anda oluyor biliyorum herkes böyle yazıyor ama öyleymiş gerçekten dedim çünkü ben hiiiiççç beklemiyordum.TMamen kafandan o düşünceyi atıp başka şeylere verin kendinizi ve şuda çok önemli sağlıklı beslenin süt yumurta yoğurt bol bol yiyin incir hurma felan yiyin ben hep bunları yedim umarım sizlerede Allah sağlıklı bir evlat verir. Hamilelik değil sağlıklı evlat DİE dua edin hep geç olsun güç olmasın.Banada güzel kalplerinizden dualarınızı eksik etmeyin umarım ilaçlar zarar vermemiştir
Lafın kısası her kadının hamileliği vücudu farklıdır herkes aynı belirti yaşıcak DİE bişi yok ben hiç birey yaşamadım oyuzden siz siz olun dikkatli olun hiç olmaz olmıcak dediğiniz anda oluyor biliyorum herkes böyle yazıyor ama öyleymiş gerçekten dedim çünkü ben hiiiiççç beklemiyordum.TMamen kafandan o düşünceyi atıp başka şeylere verin kendinizi ve şuda çok önemli sağlıklı beslenin süt yumurta yoğurt bol bol yiyin incir hurma felan yiyin ben hep bunları yedim umarım sizlerede Allah sağlıklı bir evlat verir. Hamilelik değil sağlıklı evlat DİE dua edin hep geç olsun güç olmasın.Banada güzel kalplerinizden dualarınızı eksik etmeyin umarım ilaçlar zarar vermemiştir