Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik heyet raporu veren özel hastaneler istanbul
- Konu Sahibi morseverr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Henüz yorum gelmedi . Ben birkaç hastane ile görüşeceğim size de bilgi veririm burdan öğrenemezsek. Benim doktor vermek istedi ama heyet raporu hastane vermiyormuşBende cok merak ediyorum bu sureci
- 5 Kasım 2020
- 54
- 16
- 38
Merhabalar, ben de aynı durumdayım. Acaba son durumda ne yaptınız? Ben devlet hastanesinde tedavi gördüm., doktorumla önümüzdeki hafta görüşeceğiz. Bebeğin kaç haftalık olduğu heyet raporu için ne kadar kritik acaba? Kese henüz görünmemiş ve kalp atışları duyulmamış olsa da heyet raporu alınabiliyor mu? İşim ve zaman açısından çok kritik bri durumdayım. Bilen veya deneyimleyen varsa allah rızası için yazsın
Meraba ben raporu almadim henuz ilerleyen zamanlarda da ihtiyacim olursa alirim cunku bende belimde fitik cikti beni kivrandiyo. Fitikta rapor veriliyomus ama su an ihtiyac duymadigim icin almiycam. Sunu belirtmek istiyorum kalp atisi olmadan heyet raporu verilecegkni dusunmuyorum cunku kalp atisi olmadan sizi resmi olarak gebe olarak saymiyolar. Daha once cok dusuk yasadigim icin biliyorum bu durumu.Merhabalar, ben de aynı durumdayım. Acaba son durumda ne yaptınız? Ben devlet hastanesinde tedavi gördüm., doktorumla önümüzdeki hafta görüşeceğiz. Bebeğin kaç haftalık olduğu heyet raporu için ne kadar kritik acaba? Kese henüz görünmemiş ve kalp atışları duyulmamış olsa da heyet raporu alınabiliyor mu? İşim ve zaman açısından çok kritik bri durumdayım. Bilen veya deneyimleyen varsa allah rızası için yazsın
- 5 Kasım 2020
- 54
- 16
- 38
Merhaba, yanıtınız için teşekkürler. Doğrudur olabilir. Bu hafta doktoruma soracağım ben de detaylı olarak.Meraba ben raporu almadim henuz ilerleyen zamanlarda da ihtiyacim olursa alirim cunku bende belimde fitik cikti beni kivrandiyo. Fitikta rapor veriliyomus ama su an ihtiyac duymadigim icin almiycam. Sunu belirtmek istiyorum kalp atisi olmadan heyet raporu verilecegkni dusunmuyorum cunku kalp atisi olmadan sizi resmi olarak gebe olarak saymiyolar. Daha once cok dusuk yasadigim icin biliyorum bu durumu.
- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 34
- 5 Kasım 2020
- 54
- 16
- 38
Herkese merhaba tekrar. Durum güncellemesi yapayım. Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. Çok şükü pozitif sonucu aldık. Şu anda 6 haftalık. Doktorum özel hastanede. Keseyi gördüğünde heyet raporu verdi sağolsun. Kalp atışını beklememize gerek kalmadı. Yani hafta veya gün açısından kritik bir durumu olan arkadaşlar için özellikle vurguluyorum, vajinal muayene ile kese görüldüğünde rapor alabildim.
- 5 Kasım 2020
- 54
- 16
- 38
Tekrar merhaba, keseyi gördüğümüzde raporu aldık. Bilginiz olsunMeraba ben raporu almadim henuz ilerleyen zamanlarda da ihtiyacim olursa alirim cunku bende belimde fitik cikti beni kivrandiyo. Fitikta rapor veriliyomus ama su an ihtiyac duymadigim icin almiycam. Sunu belirtmek istiyorum kalp atisi olmadan heyet raporu verilecegkni dusunmuyorum cunku kalp atisi olmadan sizi resmi olarak gebe olarak saymiyolar. Daha once cok dusuk yasadigim icin biliyorum bu durumu.
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Merhaba bu rapor niçin. Neye yarıyorTekrar merhaba, keseyi gördüğümüzde raporu aldık. Bilginiz olsun
- 5 Kasım 2020
- 54
- 16
- 38
Merhaba, düşük riskim olduğu için aldığım bir rapor. Umuyoruz ki düşük yaşamama yarayacak : )Merhaba bu rapor niçin. Neye yarıyor
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Umarım sağlıcakla alırsın canım bebişini. Sanırım ek tedaviler olacak ücretsiz ondan alınıyor raporMerhaba, düşük riskim olduğu için aldığım bir rapor. Umuyoruz ki düşük yaşamama yarayacak : )
- 5 Kasım 2020
- 54
- 16
- 38
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz. Ek tedaviyle ilgili bir gündem yok. sadece dinlenmem gerekiyormuş, düşük ihtimaline karşı.Umarım sağlıcakla alırsın canım bebişini. Sanırım ek tedaviler olacak ücretsiz ondan alınıyor rapor
Meraba ben 6.ayima girdim ve ara ara rapor aldim. 2 hafta sonra dogum iznine ayrilicam zaten.Tekrar merhaba, keseyi gördüğümüzde raporu aldık. Bilginiz olsun
- 5 Kasım 2020
- 54
- 16
- 38
Anladım sevindim sizin adınıza, sağlıklı doğumlar şimdiden. Siz mesajınızda "kalp atisi olmadan heyet raporu verilecegini dusunmuyorum" demiştiniz. Doktor bize kalp atışını duymadan önce rapor yazdı. Bunu söylemek istemiştim aslında. Belki tarih açısından sıkışık arkadaşlar okursa faydamız dokunsun diye.Meraba ben 6.ayima girdim ve ara ara rapor aldim. 2 hafta sonra dogum iznine ayrilicam zaten.
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108