Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım, benim hiç bir belirtim olmadı adetim 3 gün geçikti idrar testi yaptım öyle öğrendim. Adet 6.günüde kan testi verdimSelam kızlar
Regl 4 gün var ve belitilerim yok aranızda belirtiler olmadan hamile olanlar var mı? Ya da belirtileriniz regl kaç gün varken başladı ve nelerdi hadi birbirimize destek olalım
Oo sende çıkar olmuş bayaBenim adetim 5gun gectı yapsam cıkarmı
Hiçbir belirti yok muydu akıntı kasık ağrısı falanSelam canım, benim hiç bir belirtim olmadı adetim 3 gün geçikti idrar testi yaptım öyle öğrendim. Adet 6.günüde kan testi verdim
Benimde hiç belirtim yoktu sadece bel ağrım vardı ama regl olcam diye düşünmüştüm çünkü regl belirtisi vardı başka hiçbir şey yoktu bende adet gecikmesinden 1 hafta sonra öğrendimSelam kızlar
Regl 4 gün var ve belitilerim yok aranızda belirtiler olmadan hamile olanlar var mı? Ya da belirtileriniz regl kaç gün varken başladı ve nelerdi hadi birbirimize destek olalım
Hayır yoktu zaten benim adetim ağrılı geçmez genelde o yüzden belirti yaşamadımHiçbir belirti yok muydu akıntı kasık ağrısı falan
Ikıncı ıdrarda cıkarmı acaba kahvaltı yapmamısımBenim adetim 5gun gectı yapsam cıkarmı
Belki çıkar elinde fazla test varsa dene günün de geçmiş belirti falan var mı sendeIkıncı ıdrarda cıkarmı acaba kahvaltı yapmamısım
Yok bend edıger ccklarımdada olmadıBelki çıkar elinde fazla test varsa dene günün de geçmiş belirti falan var mı sende
İlk değil mi senin gebelikYok bend edıger ccklarımdada olmadı
Maşallah inşallah vardır bende hiç yok ilk olucak olursa inşallahOğlanda tek oldu kızlarda hıc olmadı
Bende de çok ağrılı oluyor ama hep bakıyorum herkeste akıntı kasık ağrısı oluyor bende hiçbiri yok umudum da kalmadı gibiHayır yoktu zaten benim adetim ağrılı geçmez genelde o yüzden belirti yaşamadım
Bende o da yok turp gibiyim maşallahBenimde hiç belirtim yoktu sadece bel ağrım vardı ama regl olcam diye düşünmüştüm çünkü regl belirtisi vardı başka hiçbir şey yoktu bende adet gecikmesinden 1 hafta sonra öğrendim
Yok 3tamede oku kızım 1oglum varİlk değil mi senin gebelik