• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik günlerinize ait neleri özlediniz??

uyku tabiki soyle deliksiz ve derin, maalesef su an en uzun uykumuz 2,5 -3 saat oda ender tabi.

Bide tekmelemesini ozledim. 4 aylik hamileyken esimin yanindaydim ve ilk tekmelerini o zaman birlikte hissetmistik. o ani ozledim

Bide kocami ozledim ben ya .. senağlama off bu gunler ne zaman gececek sositososito :çok üzgünüm:

her bişeyını çok özledım kı bı sene zor dayandım yıne hamıle kaldım:1closedeyes:

ama fazla özlemeyın derım ben.. ıkıncı bırıncıden cok zor gecıyorrrr-tatlicadiarzu-

karşıdan karşıya geçerken arabaların izin vermesi,
ötöbüste hep otururdum hamileyim diye hep yer verirlerdi şimdi yer veren yokk
ŞAKA ŞAKA
ben oğlumun akşamları karnımda kıpırdamalarını özledim.

Bütün gün boyu yatıyordum hamileliğimin son dört ayı yatarak geçti örgü örüyordum zaten yeni öğrenmiştim evde kalınca oğlum doğduktan sonra daha çok örerim diye düşünüyordum.Gece deliksiz uyku uyumayı,yorulunca ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi,doğacağı günü hayal etmeyi,karnımda gram gram büyümesini.Hamileyken sanki zaman hiç geçmiyordu oysaki çokta kfyifli zamanlarmış.

bebeğimin karnimda fikir fikir oynamalarini
ultrasonda onu görmek için heyecanla beklememi
kıyafetlerimi
uykuyuuuuuu
vallaahi bakimi kolay olsa ve hayat şartları bu kadar zor olmasa herhalde 3-4 kez daha hamilelik yaşarım, bebeğim kollarımda allahıma binlerce şükür ama hamilelikte muhteşem bir süreç

kızlarımın karnımdaki hareketlerini hissetmeyi

çevremdekilerin bana karşı özenli-ilgili davranışlarını

uykuyu

ev işi ve yemek yapmak zorunda olmayışımı

çooooooooookkkkk özledim.

ya ben zaten hamileliği bayanlara ve kendime cok yakıştırdığım için cok özledim hoşuma gidiyodu karnım kilolarım tontonluğum bi şirinlik oluyo yüzünde insanın
bebişimin hareketlerini çok özledim değişik bi duyguydu
uykuyu
ilgiyi

hamileliğim problemli geçmiş olmasına rağmen çokkk özlüyorum tarif edilemez bir duygu içimdeki kıpırtıları ...... doğum yaptığım gün bir garip olmuştum hemen elim karnıma gitti bomboş tuhaf bir duyguydu hep bebeğimi karnımda olmasını hissettim ağladım ağladım herhalde depresyondu şu anda 2.5 aylık kızım hala gözlerim doluyor aklıma geldikçe karnımda onun ayaklarını hissttmek bambaşkaydı benim gibi düşünen ler varmı aranızda ???

mide bulantısı hariç herşeyini en çok elim karnımdayken duydugum mutluluk ve huzuru. huzurum suan yanımda şükürler olsun.

şimdi kucağımda kafasını göğsüme dayamış oturuo canım,
şükürler olsun ..
ama karnımdayken sadece ikimiz vardık..

tekmelerini özledim,ultrasona girecegimizdeki o heyecanı,kalp sesini duydugumda yaşadıgım o sevinci özledim.ama şimdi daha güzel bebegim kollarımda mis kokusunu içime çekmek daha güzel.

Bebeğimi içimde taşıdığım için dünyanın en mutlu insanı bendim kontrol günlerini ve onu ultrasonda görmeyi iple çekerdim,ona bişey olacak diye ödüm kopardı karnımda tekmeler atar hatta hıçkırırdı en önemlisi eşim beni el üstünde tutardı sürekli naz yapar ve nasılsa hamileyim diye herşeyi yerdim gerçekten hamilelik güzel şeymiş ama bebeğimi kucağıma almak ondan bile daha güzeldi Allah herkese nasip etsin...

onu merak edıyordum hep acaba dıye sorular soruyordum kndıme o heycanlı beklıyısı ozledım,,
onu usg de gormeyı merakla beklemeyı,,
nasıl doğm yapıcam dıye sıkıntılı ama guzel kaygıları ozledımama ozleyım uzn bır sure:)

herşeyini özledim hamileliğimin çok güzel bi dönemdi benim için çok enerjiktim hoplaya zıplaya gittiğim doğumumuda özledim ah aaaahhhhhhhhh ikincide böyle olur inşallah

kocaman karnimi özledim uzanip oglusumla konusup onun hareketlerini hissetmeyi özledim
kocise ayakkabilarimi giydirmeyi ,canim istemediginde yemek yapmayip iyi degilim ,belim agriyor ,bulantim var karnim agriyor diyip is yaptirtmayi özledimm senağlama sırnaşık şey

benim ikinci hamisligimdi tadini cikara cikara yasadim
ilkinde hamileligimin tadini cikaramadan her isi ben yapiyordum

Kızımın karnımdaki kıpırtılarını , ben karnıma dokununa onun tekme ile cevap vermesini özledim.Bir de uykuyu özledim , bir de alışveriş merkezlerinde tuvalette ya da herhangi bir yerde sıra onca kuyruğa rağmen bekletmeden buyrun siz ayakta kalmayın demelerini özledim...

hamileliğime ait herşeyi özledimm:çok üzgünüm: ,hayatımın en güzel günleriydi,, kusmalarımı bile özledimm ,,Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde en yakında tekrar nasip eder inş....

oğlumun tekmelerini çok özledim. karnımdaki hareketleri son ayda çok belirgindi hareketlerini özledim beni çok heyecanlandırırdı...

Back