hamilelik günlerinize ait neleri özlediniz??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
Doğum yapmış anneler,hamilelik döneminizdeki:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
özlem duyduğunuz herşeyi buradan paylaşalım mı???:lepi:

sevgiler...

Karnımı özledim.. Kızımın kıpırdadığındaki o guyguyu özledim.. Kızım Allaha şükür şimdi yanımda ama o anlarda bir başka güzeldi....

uyku uyku uyku uyku uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hic biseyi ozlemedim desem,tuhafmi olur acaba,hamileligim baya bunaltici idi bide yarim dunya olusum cabasi,simdiki halimden cokdaha memnunum

çok güzel bir hamilelik dönemi yaşadım
herşey yolunda gitti.hamileliği çok sevdim
doğum yapalı 2,5 yıl olcak nerdeyse.
inanın çok özledim.hamilelik dönemi benim huzur bulduğum bir dönemdi...
o güzel duyguyu yaşamak adına 2.allah nasip ederse istiyorum..
ama oğluşum çok yaramaz teyzeleri bu yüzdende korkmuyorum değil..
1,5 yıl sonra düşünürüm kısmetse...
allah isteyen herkeze yaşatsın bu tarifsiz duyguyu.....

bende fiziksel yapım hariç herşeyi özledim özellikle kıpırtılarını böcüğümün
ama çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım

Hamile kıyafetlerim dolabımda duruyor hala giyince pek bi mutlu olurdum....

Herşey hazırken ve sorunsuz bir hamilelik geçirmişken ikinciyi yapsam mı acep?

Özlemlerimde gitmiş olur belki....

Ama kızımın karnımdaki kıpırtılarını çok özledim.....

çok güzel bir duygu hamilelik ve annelik...benimde iki tane evladım var..Allahım cümlemizinkini bağışlasın inşallah..güzel kaderler versin Rabbim...benim ikiside dört buçuk aya kadar mide bulanyısı ve istifrayla geçti..beşinci aydan sonra bulantılarım geçti...çok güzeldi...olmayanlarada versin yüce Rabbimiz inşallah....

son 2 ay cok zordu fiziksel olarak.
onun dışında herşeyini özledim hamileliğimin.
kızımın topuklarını tekmelerini elimle hisstmeyi,
hıçkırıklarını farketmeyi,yaşadığım heyecanı özledim..

ama anne olmak yani doğumdan sonrası cok daha güzel bence....

ilk attığı tekmeleri özledim son attıklarını hiç özlemedim hamile kıyafetlerimi seviyordum onları özledim kızım için yaptığımız alışverişleri özledim şimdide yapıyoruz ama o ilkler farklıydı tabi dr. yüzü görmek istemeyen ben dr. gitmek için sabırsızlandığım günleri özledim

Allahtan hamilelikte doya doya uyudum... Şimdi o uykuları düşünüp birdaha öyle uyuyabilecekmiyim diye hayal kuruyorum.... Babamızın ilgisinde azalma yok çok şükür... Ben çok güzel bir hamilelik geçirdim, inş ikinciside öyle güzel olur...

Ama son aylarda mide yanması ve sık idrara çıkma hariç...

Göbişimin görüntüsünü, kızımın tekmelerini, hıçkırıklarını hissetmeyi, acaba bu karnıma dayadığı neresi diye düşünmeyi, neye benzeyecek diye merakımı, eşimin ve etrafın bana olan ilgisini, herkesin kafasını çevirip bakmasını özledim.
Kendimi hiç yanlız hissetmiyordum, beraber nefes alıyorduk. Şimdi ise bırakıp işe gidiyorum

çok güzel sorunsuz ikiz hamilelik geçirdim.......

uykuuuuuuuuuuuuu uykularımı özledim ........

dünya tatlısı iki oğluşum var 3.düşünürüm belki ilerde................

kötü pek bişey hatırlamam.........

eşimin o dönemde ilgisini ve yemeklerini özlüyorum..........

bacaklarımı uzatır akşama kadar keyif yapar oğluşlarımın tekmelerını beklerdim çok güzeldi yaaaaaaaaaaaa

Kızlar bir çoğunuz bebiş tekmelerini özlüyorsunuz, ben 5 aylık hamileyim ama bebişim hep tekmelesin istiyorum, o kadar güzel bir duygu ki, ama bir yandan da hemen doğsun sevelim istiyoruz

bende bebişimin tekmelerini özledim,heyecanla doktora gitmeyi özledim,kocaman karnımı bile özledim hamileyken insan daha bi mutlu daha bi hevesli oluyo o hallerimi ösledim,eşimle elele gezmeyi özledim şimdi birimiz bebek arabasını itiyoruz elele tutuşamıyoz hamilelik çok güzeldi ama kızımı karşımda görmekte çokkkk güzel

Düşüncelerimi yazmışsın,aynı şeyler bende öyle özledim ki.Tek fark ben hala yanındayım işe gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…