• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik geçirenler veya geçirmiş olanlar bir bakabilir misiniz?

Merhaba ben tam 6 defa erken gebelik testi yaptım miratech hepsi negatif artık eczaneden kadın bile git kan ver istersen diyodu 2 defa kan verdim bos çıktı ama dedigin gibi adet belirtisi vardı testler ne çıkarsa çıksın ben hep kendi kendime hamilleyim diyordum nyse ki bir gün mide için hastaneye gitim yolda eczaneden peridictor eraly aldm 6 gün öncesine kadar çıkıyormuş 4 günüm vardı adet olmaya gidip evde hemen yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün hemen tekrar gidip kan verdim 18.31 mlU çıktı gebelik yani belirti sorarsan (kasık ağrısı ,göğüs hassasiyeti, azda olsa akıntı ,birazda yorgunluk hissi vardı )ama şuan o yorgunluk hisi çok çok fazla ben ilk kızımda ilk 3 ay hiçbirsey anlmadim Bile belki komik geliyor ama sadece g3cikme vardı bide ilk olduğu için çok bilmiyor nasıl olur insan
Çok şaşırdım okurken :) bu testleri adetiniz ne kadar gecikince yaptınız? Ya ben de çok geciktim adet geciktirici kullandığım zaman dışında bu kadar gecikmemiştim. Gecikmenin 8. günü kastet test negatif çıktı. Ben de söksün diye bitki çayı içiyordum. Bugün 9. gün hala sadece ağrı ve şişkinlik devam ediyor. İçime bir "acaba" düşürdünüz. :)

Çok şaşırdım okurken :) bu testleri adetiniz ne kadar gecikince yaptınız? Ya ben de çok geciktim adet geciktirici kullandığım zaman dışında bu kadar gecikmemiştim. Gecikmenin 8. günü kastet test negatif çıktı. Ben de söksün diye bitki çayı içiyordum. Bugün 9. gün hala sadece ağrı ve şişkinlik devam ediyor. İçime bir "acaba" düşürdünüz. :)
Söyle ki benim gecikmem hiç olmadı dedim ya erken gebelik testi yaptım hep en son adet günüme 4 gün kala yaptım

Back