bence bişi kaybetmedin canım :) inan önemli değil şahsen ben sosyal medyalarda hamile karnı görmekten o kadar sıkıldım ki... bence üzülme :)Merhaba. Epeydir şifremi unuttuğum için sizleri uzaktan izliyordum Bu bölüm benim kendi dertlerimden uzaklaşmak için limanım gibi...Bu gece benim de bir derdim var. Aslında derdim çoktur hangisine yanayım kıvamında bir hayatım var ama ben bu gecekini uzatmadan konuya gireyim. Ben oğluma hamileyken boydan fotoğraf çekilmeyi hiç akıl edememisim.Bi tane var ordada duruşum hiç içime sinmedi.Fotoğraflari bastiracagim gün pc de göz atarken kafama dank etti. 9 ay boyunca deli deli selfieler cekmisim. Nasıl bi kafadaymisim ki acaba...Bugün kendine cok kızıp ağlamaklı oldum.Siz ciciler giyip bol bol boydan çekilin olur mu...
:) ben de kafama takmazdim, instagramda rüya gibi hamilelik çekimleri gordugumden beri böyle oldu. Eşimde diyor ki ,sanki çocuk büyüdüğünde vay anne sen bana hamileyken nasıl boydan fotoğraf cekilmezsin diyecek sankiHamileliğimde fukara, fusfukara zamanlarımızdı. Kocamın deyimiyle lastik yiyordukVelhasıl ne hamilelik nazım oldu, ne bir tane fotoğrafım. Çok merak ederim nasıldım acaba o zamanlar, üzerinden yedi sene geçti. Şimdi üzüldüm yine sen söyleyince. İkinci de her anımını geze toza ,çekeceğim inşallah.
Katılıyorum. Birde çıplak çıplak...bence bişi kaybetmedin canım :) inan önemli değil şahsen ben sosyal medyalarda hamile karnı görmekten o kadar sıkıldım ki... bence üzülme :)
:) ben de kafama takmazdim, instagramda rüya gibi hamilelik çekimleri gordugumden beri böyle oldu. Eşimde diyor ki ,sanki çocuk büyüdüğünde vay anne sen bana hamileyken nasıl boydan fotoğraf cekilmezsin diyecek sankiakillarina bile gelmiyordur sanırım yani insallah sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?