• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Fotograflari

tek hayalimdir hamis fotoğraf çekilmek her ay çekilmek isterdim aynı elbise ile. .
ilerde de bebegimin albümüne koymak isterdim. .
belki size tuhaf gelecek ama hep hamile abiye giymeyi hayal etmisimdir. .
Hamile olduğumda abiye giyip fotoğraf stüdyosuna gitmeyi istiyorum çok istiyorum Rabbim ol desin inşallah. .
2 buçuk yıldır bu hayalle yaşıyorum. .
inşallah bigün gerçek olur. .
o kadar merak ediyorum ki hamilelik hissini içerde melegimin hareket etmesini. .
mucize. . allahım benimde tüm benim gibi bekleyenlerin de şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine gerçek olsun mucizemiz. .

Benimde hiç YÖK zaten büyük bi kısmını yatarak pijamalarla geçirmiştim son Doğuma giderken var bitanecik bol bol çekinin insan bakmak istiyor

Valla ben 2 bebek kaybı yaşadığım için , hamile oldugumda hiç foto çekilmedim desem yeridir.çnkü bunuda kaybedersem die düşündüm hep.kayıplardan sonra geriye dönüp fotoları görmek insanı dahada yıkıyo çünkü.ilk bebeğimin ultrason görüntüsünü buldum geçen gün.görünce yine ağladım.bikaç fotom var oda düğünde falan mecburi çekilmiş olanlar.hamileyken tek derdim sağlıkla doğmasıydı.kucağıma almadan keyf yapamadım malesef.Rabbim sağlıkla nasip etti şükür.şimdi her halini çekiyorum.

Back
X