hamilelik eş ve davranışlar

Hayatinin merkezinden cikarsan ne degisecek? Bence esinle kotu olma.
O benim iyiliğimi hak etmiyor ama yada sinirle böyle düşünüyorum bilmiyorum ama çok alttan aldım bir.çok şeyi ve bu onda alışkanlık oldu

Eşine yazıklar olsun. Ama sizi de anlayamadım kanamam oldu da gitmedim ne demek ya bebeğin e bisey olsaydı . o herşeyden herkesten önemli olmalı sizin için. Ozel de olsanız evet iyi olur amaonemli olan saglicakla bebrginjzi kucağınıza almanız.

Canım içinde bulunduğun duruma çok üzüldüm zaten hassas bir zamandasın üzerine bunlar olunca daha kötü olmuş eşinin bu tutumuna anlam veremedim yani maddi durumunuzmu kötü korktuğu bir şeyler mi var ? bende aksine devlet hastanesi istiyorum eşim özele götürüyor.onunda devlete güveni yok eşininde belki böyle bir tutumu kokrkusu vardır.seni itmesine gelince bu çok çirkin bişey heleki iki canlısın vicdan azabından götünde gezmek yerine şuan tv izliyor öylemi ? ben senin yerinde olsam hakettiği değer neyse o fazlası değil onu verirdim bebeğim içinde dua ederdim rabbim hakkında hayırlsı neyse onu nasip etsin inşallah

Bebek iyi ya içi rahat onun şuan

yahu bi dogum dedıgın nedır kı yani? gebelık sürecı oyunca özele degıl devlete gıdersın, dogumu da özelde yaparsın
yerıne göre degısıyor
fiyatlar öyle ucuk falan da degıl yanı.. ne yani karından cocugundan önemlı mı? kaldı kı artık özeller öyle pahalı degıl.
ee cocuk dogunca ne yapacak bu adam, bır sürü masrafı olacak?
hamıle kadını itmek nedir yaa?
arkadasım nıye bu kadar evlılıgın bıter diye korkuyorsun, bazen akışa bırakmak ve sonu düşünmemek gerek. bırak bıtecekse bitsin. bırak o hayvan özür dılesın senden
bırak ne olacaksa olsun !
erkeklere bu kadar taviz vermeyın lütfen, hayatın boyunca buna mahkum yaşarsın!
sen nıye sağ çıkamıyor mussun kı, sağ çıkamayan biri olacaksa o olsun!

O beddua için tövbe edin lütfen bebeğe yazik. Ayrica hamile kadini nasil istemeden itti o eşin?
Çalişmama izin vermedi demişsiniz neden herşeye boyun eğiyorsunuz? Çalişmana izin vermeyen adam şimdi senden para kiskaniyor.

Pazara gittiniz kazak alacaksınız satıcı dedi ki 3 lira, aman yok ben ille 5 vereyim der misiniz, aksine 2 olsa diye uğraşırsınız değil mi,bu işler ona benziyo

istemeden itmek ne demek ya..basbaya itmis dusurmus seni vicdansiz..ilk defa oldu diyosun bunu bi kere yapan yine yapmaya kalkar..her dedgine evt deme hep alttan alma..seninde tepkili oldugunu isteklerin oldugunu bilsin..iyice tepene cikmis..ayrica dogumu yapicak olan sensin nasil senin ozel hastaneye gitmeni istemiyo..oyle abartili bi hastane olmaz da daha mutevazi bi ozel hastanede yapabilirsn dogumunu.bebegini dusun kendini uzme..sen her duygu durumun ona geciyo cunku..saglikla kucagina alirsn ins bebegini..

Sinen kadın kıymetli olmuyo, alttan alan herseye he diyen kadına aman ne anlayışlı bende bunu üzmiyim demiyo kimse, eşşek diyorlar semer vuruyolar
İite artık böyle bir kadın olmak istemiyorum bu yüzden yardım istiyorum pişmanlığı belli mideme vurdu sinir sabah 9 dan bu yana bişiy yemedim ilgileniyor yemek filan yapmış ama içim acıyor utanıyorum kendimden nasıl bu hale geldim diye

İsterse mantı açsın, hamileyken seni düşürmüş bu adam ya düşseydi bebeğin

Aslında kıskanmak değil sanırım kv tarafından dişe getiriliyor bu durum beni goturmek istediği hastane 50 yıllık sadece doğum ve çocuk üzerine bir hastane ama işte ben korkuyorum ve birtek bunu istiyorum ondan beşiği ve bebeiğin ilk alışverişini zaten annem yapacam demişti ama vazgeçiricem yapmasını istemiyorum babanne olarak birşey yapmadığı gibi bide dolduruyor sanırım

İşte kontroller özelde yapılıyor ama doğum için belli olmaz özel hastane olmaya bilir işte ora daha iyi filan diyor tanıdık varmış filan ablasıda orada yapmış filan işte

Esiniz biraz sıkıntılı
Bence hangi hastanede dogum yapmak istiyorsanız orda yapmak icin bastirin

Bende üzerine gittim bugun susarım normalde susmadım zoruma giden bir.iki lafı oldu susamadım sonuç bu oldu

İşte kontroller özelde yapılıyor ama doğum için belli olmaz özel hastane olmaya bilir işte ora daha iyi filan diyor tanıdık varmış filan ablasıda orada yapmış filan işte
memnunıyet kişilere göre degısen bir şeydir. ablası yapmıs olabilir, belkı sen hiç memnun kalmayacaksın ne malum yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…