• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik eş ve davranışlar

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
31
Merhaba tek dert ortağım akıl alabildiğim hanımlar. Ben artık bu gidişe bir don vermek istiyorum. Bir buçuk yılı aşkın süredir evliyim ve tam bi salağım her kavgada dayanamayıp özür dileyen asla kus kalamayan asla Trip atamayan biriyim ve eşim bunu çok kullanıyor bıktım herşeyden herşeyin problem olmasından bugüne kadar hiç birşey istemediğim ama sadece doğum da özel hastaneye gitmek istediğimi belirttiğim ama karşısında hayır cevabını aldığım hamile kaldığımdan bu yana üzüldüğüm bir dönem geçiriyorum. Bugün aileler den dolayı bir tartışma sonucu beni istemeden itip yere düşürdü sancıyla kalktığımda bir şeyin gittiğini hissettim ufak bir kanama hastaneye gitmek için bir saat yalvardı çocuğu için vicdan azabı duydu ve götürdü iki gün istirahat verdi çok şükür oğlum iyiyiydi çok korktum birşey olacak diye ben artık eşime karşı mesafe koymak istiyorum ben neysede bugün bebeğim için çok korktum böyle birşey yapacak değil ilk defa yaptı bende üzerine gittim ve sonuç bu oldu ama artık köşeme çekilip bebeğimi sorunsuz doğuma kadar büyütmek istiyorum lanet olsun özel hastanesinede herşeyinede bugüne. Kadar sineye çektim bir çok şeyi bunuda çekerim ama bir beddua ettim eğer para için beni devlete götürüyorsan ben o doğumhaneden sağ çıkmıyım diye çünkü evlendiğimizden beri her borça para bulundu ödendi ben yapmadığım halde bana gelince hep olmaz bakarız dendi ama olmadı ki zaten sezeryan olsa bende Zeynep kamil hastanesine giderim dedim ama normla doğumdan korkuyorum o anda annem ve o yanımda olsun istedim ama o zamana kadar neler değişir kim bilir hastaneden geldik bebeğin iyi olduğunu öğrendi ve içeride rahat rahat tv izliyor çok ağladım bebeğe birşey olacak diye ben bıktım bu ailelerden ben onun ailesinin bir çok şeyini yutuyorum ama o öyle değil artık ona karşı bir tutum sergilemem gerekiyor bu hem bebeğimin hem de benim iyiliğim için çok yüz verdim ben çok destek oldum ama ben çok yanlış kaldım siz sordukça anlatıcam problemleri lütfen yargılamadan bana yardım edin yeteri kadar çokuğum piskolojik olarak

Rezil adam !
Ona değer vermeyi bırakarak başlayabilirsin , hiç bir iyi davranışı haketmiyor .
Şu an sadece doğumuna odaklan herşeyi görmezden gelmeye çalış bebeğin için .

"ama bir beddua ettim eğer para için beni devlete götürüyorsan ben o doğumhaneden sağ çıkmıyım diye"

En çok dikkatimi çeken bu cümleler oldu yazınızda .bir anne adayına hiç yakıştıramadım.bebeginde birşey olmadığına sevindim.umarım bir daha tekrarlanmaz yaşadığın.daha doğumuna çok var herşeyden önce bebeğini düşün.özel hastane istemek hakkın.lakin devlette de doğuran bir sürü insan var.belki doğuma kadar fikri de değişir eşinin.şimdiden bebeginide kendini de strese sokma.

Sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün şu an.
Kafanıza takmayın rahatlayın takmamaya çalışın.
Hayırlısıyla bir doğumunuz gerçekleşsin sonrasını düşünürsünüz.

Iste bastan alistirmamak lazimdi ama birde insanin kendi icerisinde olacak..Esin degismez ama sen ona trip atarsanda gereksiz uzaklasirsiniz..ben olsam ne yapardim bilemedim ama sanirim aileleri ortak konum yapmamaya calisirdim.

"ama bir beddua ettim eğer para için beni devlete götürüyorsan ben o doğumhaneden sağ çıkmıyım diye"

En çok dikkatimi çeken bu cümleler oldu yazınızda .bir anne adayına hiç yakıştıramadım.bebeginde birşey olmadığına sevindim.umarım bir daha tekrarlanmaz yaşadığın.daha doğumuna çok var herşeyden önce bebeğini düşün.özel hastane istemek hakkın.lakin devlette de doğuran bir sürü insan var.belki doğuma kadar fikri de değişir eşinin.şimdiden bebeginide kendini de strese sokma.
Bu aslında onun tepkisini ölçmek içindi çünkü ben parasında değilim deyip duruyordu gördüm ki parasındaymış çok canımı yaktı beni düşünmemesi o hastane her bakımdan bebek için çok iyiymiş dedi peki ben dediğimde ben o anda yanlız olmak istemiyorum dedim ama boş artık bu konunu bir önemide kalmadı sadece bebeğime odaklandım

Konuyu, mevzuyu pek anlamadım ama iki şeye takıldım; birincisi eşinin seni yanlışlıkla da olsa itmesi, ikincisi senin kanaman olduğu halde bir saat hastaneye gitmemekte diretmen, eşini yalvartman, korkutman. Çocuğun söz konusu ya, sen neyin gururunu inadını yapıyorsun? Hem ne demek hastaneden sağ çıkamamak, o çocuğa ne olacak, annesiz mi kalacak? O kadar cezalandırmak istiyorsan eşini, boşa gitsin. Senin anlatımına göre sana kocalık yapmıyor. Ölmeyi isteyip çocuğunu annesiz bırakıyorsun da, boşanmayı göze alıp babasız mı bırakamıyorsun ? Öyle şeyler düşünme bence, eşine de yazıklar olsun..

Iste bastan alistirmamak lazimdi ama birde insanin kendi icerisinde olacak..Esin degismez ama sen ona trip atarsanda gereksiz uzaklasirsiniz..ben olsam ne yapardim bilemedim ama sanirim aileleri ortak konum yapmamaya calisirdim.
İnan birlikte yapılan işlerin bıtun borcu eşime kaldı ve asla sesimi.çıkarmadım ayda sadece 50 lira kuaför parası dışında birşey istemdim ama ben bu kadar düşünürken beni yoksayması zoruma gitti

Böyle adamlardan niye hemen bebek yapiyorsunuz anlamiyorum bi türlü

Sinirle soyledin muhtemelen o bedduayi ama yapma bir daha. Sakin sakin yapma. Rabbim sana da evladina da uzun saglikli hayirli omur versin.

Canim ne demek o dogumhaneden sag cikmayayim falan...
Allah (c.c.) korusun...
Bebegini saglicakla kucagina alirsin ins.
Millan adli arkadasin drdigi gibi elinden geldigince esini her devlet has. kontrolleri de yaninda gotur...
Bakalim ne kadar dayanabilecek kendisi...

Konuyu, mevzuyu pek anlamadım ama iki şeye takıldım; birincisi eşinin seni yanlışlıkla da olsa itmesi, ikincisi senin kanaman olduğu halde bir saat hastaneye gitmemekte diretmen, eşini yalvartman, korkutman. Çocuğun söz konusu ya, sen neyin gururunu inadını yapıyorsun? Hem ne demek hastaneden sağ çıkamamak, o çocuğa ne olacak, annesiz mi kalacak? O kadar cezalandırmak istiyorsan eşini, boşa gitsin. Senin anlatımına göre sana kocalık yapmıyor. Ölmeyi isteyip çocuğunu annesiz bırakıyorsun da, boşanmayı göze alıp babasız mı bırakamıyorsun ? Öyle şeyler düşünme bence, eşine de yazıklar olsun..
Kanamam oluyor aralarda bunun için ilaç kullanıyordum kanamam değil bu gelen koyu akıntıydı o an ona ceza vermek değil bu bebeğimide kaybetme korkusa ina kapıldım bir saat lafın gelişi bu arada

Bu aslında onun tepkisini ölçmek içindi çünkü ben parasında değilim deyip duruyordu gördüm ki parasındaymış çok canımı yaktı beni düşünmemesi o hastane her bakımdan bebek için çok iyiymiş dedi peki ben dediğimde ben o anda yanlız olmak istemiyorum dedim ama boş artık bu konunu bir önemide kalmadı sadece bebeğime odaklandım
Seni anlıyorum ama lütfen öyle cümleler kullanma.bebeğinin herkesten çok sana ihtiyacı olacak .sen ona hayat vereceksin.pozitif ol .aklına kötü şeyler getirme doğumla ilgili.Allah sağ salim doğurup kucağına almayı nasip etsin ınş.belki doğuma kadar eşinin içine biraz anlayış düşer .

Canim ne demek o dogumhaneden sag cikmayayim falan...
Allah (c.c.) korusun...
Bebegini saglicakla kucagina alirsin ins.
Millan adli arkadasin drdigi gibi elinden geldigince esini her devlet has. kontrolleri de yaninda gotur...
Bakalim ne kadar dayanabilecek kendisi...
Kontroller özelde yapılıyor

İnan birlikte yapılan işlerin bıtun borcu eşime kaldı ve asla sesimi.çıkarmadım ayda sadece 50 lira kuaför parası dışında birşey istemdim ama ben bu kadar düşünürken beni yoksayması zoruma gitti
Lutfen uzulmemeye calis. Biliyorsun bebekler hisseder ve huzursuz gelismesin. Demekki seninde esin boyle, biraz sen suyuna git biraz o sana uysun ortayi bulun. Ama aileler yuzunden bosver tartisma cunku hicbir erkek ailesi haksizda olsa kabul etmez

Lutfen uzulmemeye calis. Biliyorsun bebekler hisseder ve huzursuz gelismesin. Demekki seninde esin boyle, biraz sen suyuna git biraz o sana uysun ortayi bulun. Ama aileler yuzunden bosver tartisma cunku hicbir erkek ailesi haksizda olsa kabul etmez
Artık takmamaya çalışıyorum ailesini filan şuan tek istediğim onu hayatımın merkezinden çıkarmak bunu ona hissettirmek yani nasıl anlatıyım bilmiyorum ama böyle işte

Back