- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 31
Merhaba tek dert ortağım akıl alabildiğim hanımlar. Ben artık bu gidişe bir don vermek istiyorum. Bir buçuk yılı aşkın süredir evliyim ve tam bi salağım her kavgada dayanamayıp özür dileyen asla kus kalamayan asla Trip atamayan biriyim ve eşim bunu çok kullanıyor bıktım herşeyden herşeyin problem olmasından bugüne kadar hiç birşey istemediğim ama sadece doğum da özel hastaneye gitmek istediğimi belirttiğim ama karşısında hayır cevabını aldığım hamile kaldığımdan bu yana üzüldüğüm bir dönem geçiriyorum. Bugün aileler den dolayı bir tartışma sonucu beni istemeden itip yere düşürdü sancıyla kalktığımda bir şeyin gittiğini hissettim ufak bir kanama hastaneye gitmek için bir saat yalvardı çocuğu için vicdan azabı duydu ve götürdü iki gün istirahat verdi çok şükür oğlum iyiyiydi çok korktum birşey olacak diye ben artık eşime karşı mesafe koymak istiyorum ben neysede bugün bebeğim için çok korktum böyle birşey yapacak değil ilk defa yaptı bende üzerine gittim ve sonuç bu oldu ama artık köşeme çekilip bebeğimi sorunsuz doğuma kadar büyütmek istiyorum lanet olsun özel hastanesinede herşeyinede bugüne. Kadar sineye çektim bir çok şeyi bunuda çekerim ama bir beddua ettim eğer para için beni devlete götürüyorsan ben o doğumhaneden sağ çıkmıyım diye çünkü evlendiğimizden beri her borça para bulundu ödendi ben yapmadığım halde bana gelince hep olmaz bakarız dendi ama olmadı ki zaten sezeryan olsa bende Zeynep kamil hastanesine giderim dedim ama normla doğumdan korkuyorum o anda annem ve o yanımda olsun istedim ama o zamana kadar neler değişir kim bilir hastaneden geldik bebeğin iyi olduğunu öğrendi ve içeride rahat rahat tv izliyor çok ağladım bebeğe birşey olacak diye ben bıktım bu ailelerden ben onun ailesinin bir çok şeyini yutuyorum ama o öyle değil artık ona karşı bir tutum sergilemem gerekiyor bu hem bebeğimin hem de benim iyiliğim için çok yüz verdim ben çok destek oldum ama ben çok yanlış kaldım siz sordukça anlatıcam problemleri lütfen yargılamadan bana yardım edin yeteri kadar çokuğum piskolojik olarak