Evetttttt tontismi tontis bir anneyim ve şimdi ikinci çocuguma hamileyim ve kilo vermeliyim... Uzun soluklu bir günlük olucak bu hamileligimi emzirme donemimi ve sonrası donemimi kapsayacak. 168 boyum. 13 haftalik hamileyim 103 kiloyum ve hiç kilo almadım başından beri. Dr um yavaş yavas verebilirsin dedi ayda max 1 kg .. kilolu hamile kaldığım için sorun olmayacağını söyledi. Çok bekledim mide bulantim olurda başta 3-5 kilo veririm diye olmadı
yeme aliskanligimi degistirmem şart hem rahat bir hamilelik gecirmek hemde daha rahat bir doğum yapmak için ve sonrası daha sağlıklı olabilmek için... Gün itibariyle start vermiş bulunmaktayım doğuma kadar hedefim 99 olmak dogumdada herkesin bildiği gibi bebekti suyuydu plasentaydi derken bi 8-10 kilo gidiyor şuan bebek ağırlığım yok denecek kadar az yani aslında 10-12 kilo vermiş olucam onumuzdeki 27 haftada .. ilk hamileligimde preeklempsi dolayısıyla erken doğum yaptığım için ekmek vs azaltmak tuzu kesmek ve sağlıklı beslenmek bebeğim ve benim için çok önemli
emzirme döneminde sütumu arttıracak şekilde beslenip dikkat edicem ve sonrası sağlam bir diyetle ideal kiloma kavuşmayı planlıyorum. E hadi bana kolay gelsin
hey günlük 2.5 sene burdayım şimdiden haberin olsun 
.
24 haziran 2019 -- 13+2
----103 kg
1 temmuz 2019 ---14+2 ---- 102.5

.
24 haziran 2019 -- 13+2

1 temmuz 2019 ---14+2 ---- 102.5
Son düzenleme: