hamilelik düşünüyorum

hiranuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
2
0
86
Kocaeli
arkadaslar iyi geceler siteye yenı üye oldum birbirinize yorumlarınızla banada yardımcı olabılcegınızı düşündüm 25 yasındayım adım ışıl 3.5 yasında kızım var ve hamilelık düşünüyorum ama 5 aydır olmuyor hesaplayıcılarıda kullanıyrm ama olmuyor sorun olmasından korkuyorum

Merhaba hos geldiniz. Masallah kiziniz varmis zaten hamilelik dusunmenizde cok normal sakin stres yapmayin ve denemelere devam edin. Dogumdan sonra ara verince hemen hamile kalinmamasi normal 6 ile bir yil icinde kesin hamile kaliyorsunuz onumuzdeki aydada hamile kalamasaniz geri kalan 6 ay icinde kesin hamilesiniz. Siz sadece yumurtlama gununuzu tahkip edin 28 gunde bir ise 14 cu gun yumurtlama gununuz 30 gunde bir ise 15 ci gun yumurtlama gununuz. Ayrice besinlerinde cok onemi var. faydali gidalar ile yuzde 80 hamile kaliniyor. dr ibrahim sarac oglunun da kolay hamile kalmak icin sogan kuru, incir kuru, birde keten tohumu kurleri var. Onlari dinleyin you tubeden. Ben bu konuda 5 yildir muccadele eden biri olarak size cevap vermek istedim. Her sey gonlunuzce olsun insallah hamile kalirsiniz ama dedigim gibi kesin hamile kalicaksinin son 6 ay icinde...

inşalla olur ben de ikinciyi düşünüyorum ovulasyon testi aldım sen de al yumurtlama g ünü ve sonrası ilişki olursa erkek oluyomuş

canım zaten bi tane kızın varmış bi sorun olsa o da olmazdı bence içini rahat tut olur hayırlısıyla. rabbim ramazan hürmetine yüzünü güldürsün inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kasim 2008 dogumlu kizim. 2. Ay bu ay, kardes istiyoruz artik. Rabbim yuzumuzu guldurur insallah

canım bir kızın varmış telaş etme benm ablamnda ilkinde 1.ayda 2.incide 5.ayda tuttu yani allahın taktiri bence telaş etme 1 kaç ay daha bekle doktora gidersin.

Merhaba hirannur seninle aynı kadari paylaşıyorum bizde eşimel istiyoruz ama 6 aydır olmuyor6 yaşıonda bir kızm var ikinciyi isityoruz ama olmuyor artık bende olmaz ise bu ayda doktora gidicem spral ile korunuyordum çıkartalı 6 ay oldu ama tık yok senin deidğin gibi yumurtlama günblerimi hesaplıyıcalrdan hesaplıyorum ama olmuyor rabbaim kimsenin kucağını boş koymasın isteyenb dileyen herkese hayırlı evlatlar versin bziim gibi aynı durumda olnalr varmı
varsa ne olur cevap yazsınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…