hamilelik düşünüyorum tecrübelerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi detii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Merhaba kızlar. Yeniyim umarım soruma cevap veren çıkar :KK52:yarın doktora gidicem hamilelik düşündüğümü söylicem ve benim sosyal güvencem yok tahlil ister mi iki ay önce dahiliye halsizlik hissettiğim için. gitmiştim kan tahlili istedi 40 tl sonuç tertemiz çıktı Şimdi yarın gittiğimde kan tahlili isterse 2 ay önceki tahlili kabul edermi s. izce 1yıl2aylık evliyim vajinusmusu atlatalı 7 ay oluyor

Merhaba kızlar. Yeniyim umarım soruma cevap veren çıkar :KK52:yarın doktora gidicem hamilelik düşündüğümü söylicem ve benim sosyal güvencem yok tahlil ister mi iki ay önce dahiliye halsizlik hissettiğim için. gitmiştim kan tahlili istedi 40 tl sonuç tertemiz çıktı Şimdi yarın gittiğimde kan tahlili isterse 2 ay önceki tahlili kabul edermi s. izce 1yıl2aylık evliyim vajinusmusu atlatalı 7 ay oluyor
cnm tabiki ister tahlil dahiliyeye gittiğin tahlil hemogram felandır.doktor hormon testi isteyecek senden evliyim demişsin eşinindede mi yok ssk?

doktorların görevi sürekli tahlil istemek cnm. ve sosyal güvencen yoksa parasız olmaz..devlet baba sağolsun :)

CNM SİGORTASIZ ÇALIŞANIN KALMAMASI LAZIM ARTIK BU ÜLKEDE .BEBEK DÜŞÜNÜYORUM DEMİŞSİN HEP CEPTEN Mİ VERECEKSİN BENCE BU BEBEK İŞİNİ DÜŞÜNMEDEN KESİNLİKLE SSK LI OLMANIZ LAZIM YOKSA ÇOK BÜYÜK PARALAR HARCANIR.

CNM SİGORTASIZ ÇALIŞANIN KALMAMASI LAZIM ARTIK BU ÜLKEDE .BEBEK DÜŞÜNÜYORUM DEMİŞSİN HEP CEPTEN Mİ VERECEKSİN BENCE BU BEBEK İŞİNİ DÜŞÜNMEDEN KESİNLİKLE SSK LI OLMANIZ LAZIM YOKSA ÇOK BÜYÜK PARALAR HARCANIR.
Bu hafta sonu konuşucak bakalım in

folik asite baslamaniz gerek hemen.
bunun disinda bol kalsiyum ve protein destekli beslenmelisiniz.
bilmiyorum ama kan pihtilasmasi gibi bi sorununuz var mi onun icin test isteyebilirsiniz cunku Allah korusun ama dusuklerin bir bolumu kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor.

Back