Merhaba,ben hepsini atlattım çok şükür,anladığım kadarıyla daha önceki düşüğünde etkisiyle depresyona girmişsiniz,içiniz sıkıldıkça olumlu olmaya çalışın,küçük hobiler edinin,bebeğinizin odası için küçük bir şeyler yapabilirsiniz mesela,alın bi etamin,bebek odasına uygun birşey işleyin rengarenk,çok iyi gelecek size emin olun,ben o dönemde küçük el işleri yaptım ,hala canım sıkıldıkça alırım bi boyama kitabı renkli kalemlerle onları boyarım,şimdi D&R larda filan çeşit çeşit var,çokta ucuz tam zaman geçirmelik şeyler.Ben hala bir bebek hasreti ile yanıp tutuşuyorum,tekrar hamile kalmış olmanın ve hamileliğinizin sağlıklı bir şekilde ilerliyor olmasının tadını çıkarın.Depresyonda olduğunuz için bebeği istemiyorsunuz,ben o dönem o hamileliği o kadar çok istememe rağmen,hamile olduğumu öğrendiğim an ben bu bebeği istemiyorum diye ağlamaya başlamıştım.Psikoloji işte,insana neler söyletiyor,neler yaptırıyor.Durumunuz,geçici ve birçok hamile bayan bu yollardan geçiyor maalesef.Sabır gösterin,kendinizi salmayın. İntihar vs. gibi düşünceler geldiğinde evet bunları düşünüyorum ama bu düşünceler şuan ki rahatsızlığımdan kaynaklanıyor,hepsinin geçeceğini biliyorum diye telkin edin kendinizi,geçmeyecekmiş gibi geliyor insana ama emin olun geçiyor sadece zamana ihtiyacınız var.Çoğu bitmiş,azıcığı kalmış zaten pamuk yumağınıza kavuşmanıza,çok çok geçmiş olsun.