birsey anlatayim.saglik sektorunde calisiyorum.birgun bir bebek geldi unitemize.hafif bir sorunu vardi.ailesinden anamnez almak icin yanlarina gittim.kadin kocasi gozleri disari cikicak kadar saskinlar ve sorularima zor cevap veriyorlar...sonra anlarttilarr.3 senelik evlilermis.2 senedir gitmedigi dr.falan kalmamis cocuk icin.sonra akisina birakmislar korunmuyolarmis yani.kadin birgun karni sis vs.bazi sikayetlerden oturu dr.a gitmis gebelikten suphelenmisler ama kadin adetleri duzenliymis bir aksama olmamis.yinede gebelik testi yapmislar.NEGATİF cikmis.yinede ultrasonda bakmislar hicbirsey gorunmemis.hayret verici.birsuru tetkik tahlil.kadina senin gaz sancin var deyip gondermisler....derken birgun o gaz sancisi:)))) dayanilmaz hale gelmis.kadina birsey oldu sanmislar.ve yolda DOGURMUŞSSS.aile şokta.ve bebek sapasaglam.sadece hafif solunum sikintisi vardi oda duzeldi.yani girmedigi tetkik kalmamisss.bebek bunlardan etkilenip dusuk yada sakatlik falanda olmamis.onlarin yaşadiği şoka bende ortak oldum.oluyomiymus boyle seyler yahuu.kac yildir saglikciyim bunu ilk defa duydum.univrsitede derslerdede boyle birsey olabilecegini hic okumadim gormedim.enteresan degilmi???