hamilelik degilse ne bu?

O belirtiler biraz psikolojikde oluyor canım. Neden kan testi yaptırmadın ? Kesin sonuç verir kan kan testi

kan testi negatif ama doktor olabilir daha çok yeniyse dedi canım o yüzden bu hafta tekrar çağırdı
Kan testi negatif çıktıysa imkansız hamile olman canım. 19 gün gecikmişsin bide :) .. tahminim bir hafta 10 güne kadar regl olacaksın

Kan testi negatif çıktıysa imkansız hamile olman canım. 19 gün gecikmişsin bide :) .. tahminim bir hafta 10 güne kadar regl olacaksın

doktor öyle demedi canım olabiliyomuş canım heveslendiğimden demiyorum bunu kadın öyle dediği için acaba var kafamda 12. günümde gitmiştim ben ona bi de bu ay geç yumurtlamışım forumda da bu durumda olan baya kadının yazısını okudum tekrar bi gidicem o görünen şey neymiş bakalım kist mi kese mi imkansız diye bişi yoktur "kün fe yekun"

birsey anlatayim.saglik sektorunde calisiyorum.birgun bir bebek geldi unitemize.hafif bir sorunu vardi.ailesinden anamnez almak icin yanlarina gittim.kadin kocasi gozleri disari cikicak kadar saskinlar ve sorularima zor cevap veriyorlar...sonra anlarttilarr.3 senelik evlilermis.2 senedir gitmedigi dr.falan kalmamis cocuk icin.sonra akisina birakmislar korunmuyolarmis yani.kadin birgun karni sis vs.bazi sikayetlerden oturu dr.a gitmis gebelikten suphelenmisler ama kadin adetleri duzenliymis bir aksama olmamis.yinede gebelik testi yapmislar.NEGATİF cikmis.yinede ultrasonda bakmislar hicbirsey gorunmemis.hayret verici.birsuru tetkik tahlil.kadina senin gaz sancin var deyip gondermisler....derken birgun o gaz sancisi:)))) dayanilmaz hale gelmis.kadina birsey oldu sanmislar.ve yolda DOGURMUŞSSS.aile şokta.ve bebek sapasaglam.sadece hafif solunum sikintisi vardi oda duzeldi.yani girmedigi tetkik kalmamisss.bebek bunlardan etkilenip dusuk yada sakatlik falanda olmamis.onlarin yaşadiği şoka bende ortak oldum.oluyomiymus boyle seyler yahuu.kac yildir saglikciyim bunu ilk defa duydum.univrsitede derslerdede boyle birsey olabilecegini hic okumadim gormedim.enteresan degilmi???

bende şok oldum şimdi okuyunca 22 gün oldu gecikeli normalde düzenlidir ama karnım çok şiş adet olamadığımdan yarın başka bi doktora gideyim bari

Bu gerçek mi?? Inanamiyorum ya goruyor musunuz Allahin hikmetinden sual olunmaz. SubhanAllah ya cok ilgincmis. Cok sasirdim. Acaba ben de mi demeden duramıyor insan boyle seyleri duyunca..

Bu gerçek mi?? Inanamiyorum ya goruyor musunuz Allahin hikmetinden sual olunmaz. SubhanAllah ya cok ilgincmis. Cok sasirdim. Acaba ben de mi demeden duramıyor insan boyle seyleri duyunca..

evet gercek ama nekadar siklikla rastlanirki...hayatimda ilk defa boyle birseye sahidoldum.sizler icinde hayirlisi olsun Rabbim isteyenlere hayirli evlatlar versin insllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…