Daha az gülüm sabırlı ol :)Adet sak diye zamaninda geliyo deli oluorum:) ya wvleneli daha uc ay olck ama sanki cok zmn gecti
Aynen canım çok yoruyorsun kendini bı ay hiç düşünme bakalımmalesefkac ay hamilelik belrtleri yasadm ama sonuc negatif hepsi kafaya cok taktgmzdan halbuki bi bıraksak akısına belki hamile kalcazda cıkmıyo ki aklımzdan
Bende 21 yaşındayım :)2yıllık evliyim :)Ben bekarım daha çok var gibi böyle tatlı bekleyişlere. 21 yaşındayım destek olmak istedim ablalarıma:)
Aynı şey babada olmuştu da 3gün sonrası adet olmuştumgünaydın kızlar, bana da bi el atsanız diyorum, acaba çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ki. Normalde bugün benim adet günüm, ancak hiçbir belirti yok, dünde afedersiniz 1 damla kana benzer akıntı gibi birşey geldi, çok bilgili değilim bu konuda ama yerleşme kanaması denilen kanama hangi dönemde oluyor ki ne yapacağımı şaşırdım, test mi alsam acaba?
Günaydın kızlar :):) yazdıklarınıza Gül Gül öldüm :) nasıldınız :)
Çok düşünmemeniz lazım o zaman çok yorulursun... Başka uğraşlar bulsan kendine akışına bıraksan olur aslında... Stresten de öyle gelmiş olabilir.. Test yap ama bi de negatif çıkarsa??? Sıra dieceksin ki ya negatif çıktı ama adetim geçti acaba test mi yanlış??? Biraz beklemen lazımpfff merak da ediyorum, ama biliyorum psikolojik olarak çok etkilendim
:):) Allah iyiliğini versin kız :) he e :) günaydın :)günaydın tatlımmm çalıştık çalıştık geldik şimdi de işyerinde çalışıyoruz çift mesai
Aslında yeni evli olduğum için bebek düşüncesi yok aklımızda, ama dediğim gibi kesinlikle psikolojik olarak çok etkilendim, Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah
Günaydın kızlar :):) yazdıklarınıza Gül Gül öldüm :) nasıldınız :)
Günaydın kızlar ben de 1 yıllık evliyim, ağustos 25 te adetim başladı 1 eylül gibi çalışmalara başladık:) dün doktora gittim, hamilelik öncesi kontrol olayım diye, smear testi yaptı doktor, folik asit, verdi. birde akıntın var mı diye sordu bende az biraz var dedim, antibiyotik ve fitil verdi, 1 hafta ilişki yasak bize:) ilaçlar biti,nce tekrar gidicem kontrole, yumurtalıkalrım hakkında bir yorum yapmadı ama eğerki sağlıksız olsa folik asit evrmezdi sanırım. Benim gibi daha hamile kalmadan doktora giden var mı?
İlk başta çpok korktum muayeneden ama şimdi o kadar da korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum hatta iyi ki de gitmişim öncesnde bir sorun olmasını önledik en azından, Allah tez zamanda bebiş nasip etsin diyorum isteyen herkeseben de gittim tatlım tahlillerimi yaptırdım rubella bağışıklığım var mı falan diye de baktırdım, muayene oldum smear yaptırdım folik asite başladım 2,5 ay önce, hangi günler yumurtladığımı da öğrendim ve bu ay da çalışmalara başladım
Kızlar Merhaba,
Tüm mesajları tek tek okudum. Allah inşallah hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben de 9 aydır bekliyorumRahim filmi dışında tüm tahlillerimi testlerimi ben de yaptırdım. Benim de bat 5 ekim inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz. Bu süreçte beni en çok yıpratan herkesin sorması merak etmesi. Regl günümü kayınvalidem benden daha iyi biliyor nerdeyse İnşallah daha fazla bekletmeden Allah gönderir yavrularımızı
Selam☺uzun zamandir siteyi takip ediyordum ve dayanamayip araniza katilmak istedim.ben de 10 ay once gebelik oncesi muayene icin gitmistim doktora.pko oldugunu ogrendim.bir yil dogal olmasi bekleniyormus.ama belirtiler var diye 6 ayda tedaviye baslayalim dedik.ilk klomen ayimiz olmadi.onumuzdeki calismalara odaklandik
benim kayınvalidem de doktora gititğim gün eşimle konuşuyormuş telefonda beni sormuş, o da doktora gitit deyince hayırdır demiş, o da ilaçları bitti de onalrı alcak demiş, hemen hayıflanmış kullanmasın o ilaçlar üyüznden çocuğu olmayacak diğer gelinde hap içmiş şimdi olmuyormuş, halnbuki ben hapla korunmadım, eşimde diyememiş çocuk düşünüyoruz kontrole gitit diye, alerjim var benim polenlere onu bahane etmiş dmeişk ki alerji ilaçlarını yazdırcak sandığım gibi birşey değil demiş, bu seferde onlarıda içmesinde yok onlar yüzünden de olmaz belki çocukta, ulan sanki benim sağlığımdna önemli de ben he rgün deli gibi hapşurayım gözlerim kzıarsın yaşarsın öleyim ama çocuk olsun, yok böyle bir zihniyet..ah bu kayınvalideler ahhhhhkulaklarını tıkamanı öneririm tatlım sana.kim sorarsa sorsun bunu kendine sters haline geri döndürme...bekliyoz inşallah olcak de.
demesi kolay diyebilirsin ama ben acı tecrübe ettim bunları 2 yıl boyunca her denileni içime attım üzüldüm. peki kim kaybetti yine ben.doktora gidiyorum düzenli kontrole diye kısır geline çıktı adımçocuk bakmak zor geliyordur denildi vs...... daha neler neler...boşvercen bunlarııııı takmıcan
elbette hepimiz tadıcaz annelik duygusu inşallah rabbim verecek.bu seferde 2. için laf yapcaklar susmaz bunlar tatlım
MErhaba bende yeni katıldım arkadaşlar bizde çok istiyoruz bebiş. 6 aydır korunmuyoruz Adet günüm 6 Eylül dü normalde 1 gün bile şaşmaz 5 gün geçti tam olarak ama bir kaç gün daha geçsin die test yapmadım bugün malesef kahverengi bir kanama oldu garip bi renk daha önce olmamıştı yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum çok umutlanmıştım görünce hayal kırıklığına uğradım sizce yerleşme kanaması olabilir mi? bu arada Allah isteyen herkese nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?