Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Arkadaslar merhaba lutfenn yardim edin adetime 4 gun var tum gebelik belirtilerin yasiyorum kasiklarim batiyo belim agriyo beyaz akintim var sabahlari midem bulaniyo goguslerim agriyo 5 aydir bekliyoruz bebisimiziii benim.gibi olan var miiiii

canim insallah guzel haberler alirsin.aslinda belirtilerin tam test falan yaptinmi?

Arkadaşlar ben 3 düşük yaptım 2,5 yıllık evliyiz.Enson 1 yıl önce son bebeğimi kaybettim kanda pıhtılaşma çıktı tam problemi öğrendim derken şimdide hamile kalamıyorum bir yıldır, her ayaltı yedi gebelik testi yaptırmaktan bıktım yumurta takibi diye birşey varmış doktor takip ediyormuş (evde yapılan ovulasyon testlerinden değil ama) yaptıran varmı yada yaptırıp hamile kalan?

yapmadım canım cesaret edemedim bugun 3 gün var adetime ve kahverengi leke geldi neden acabaa ağrım da varr inşallah adett değildirrr
Acaba benim gibi mi olacak bende hala olmadım 4 gün kala kahverengi leke geldi ama devamı gelmedi yaptığım idrar testinde silik çıktı doktora gittim ultrason da görünmefi zaten çok erken kanda da ultrason da da görünmez bakma boşuna dedi 25 inde gel dedi

valla bilmiyorum çok takıyorum galiba 10 gün önceden bütün belirtileri yaşadım kahverengi leke devam ediyo açık pembeye dönüyo gibi ne kadar zormuş yaa senin günün ne zaman canım

valla bilmiyorum çok takıyorum galiba 10 gün önceden bütün belirtileri yaşadım kahverengi leke devam ediyo açık pembeye dönüyo gibi ne kadar zormuş yaa senin günün ne zaman canım
11 kasımdı benim 4 gün geçti doktor bana güldü çünkü son adet tarihim 17 ekim daha 1 ay olmamış diye :)

11 kasımdı benim 4 gün geçti doktor bana güldü çünkü son adet tarihim 17 ekim daha 1 ay olmamış diye :)
hımm anladımm bekle bakalım ne olacak ben adet oluyorum gibi bir de benim vajinada dermoid kisti varmış 4 cm ama gebe kalmama engel değilmiş ama korkuyorumda tekrar bi kontrole gidicem adet olunca...

Ay ne güzel faydalı bir topik olur inşallah ayın 17 si regl günüm bakalım sadece göğüslerim çok hassas adetime yaklaşık 15 gün varken hassaslaştı bu kadar erken olmazdı aslında hassasiyet

Merhaba bizde 2 ay oldu bebis calismalarina gecen ay basarisiz olduk bu ay 29 da adetimin gunu ins.bu ay hamile olurum

kizlar 5 kasim da adetim bitti.sanirsam su aralar yumurtlama zamanimmis insallah bu ay rabbim hepimizin gonlune gore verir o kadar heyecanliyimki anlatamam.kendimi di leyip aman midem bulandi aman usudum o bu derken psikolojimi bozdum:) simdi suyun akisina biraktim herseyi insallah guzel haberleri alirim.sizlerede veririm

Nerden anladiniz yumurtlama zamaninizi ben bugun test alacaktim eczacinin anlattigindan bisey anlamadim ve vazgectim

Didoşşş :)) meraba canım nasılsın ?? Beni hatırladın mı ?? Ben bu ay çatlatma iğnesi oldum.. Bide adetteki muayenemden sonra doktor bana yumurta yapcak menogon diye bi iğne verdi 3 tane vuruldum.. Sonra muayenemde 5 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi.. Adetimin 9.günü gitmiştim muayeneye.. En büyüğü 20 mm olduğunu söyledi.. Diğerleri de iyi büyümüşler., sonra 12.gün çatlatma iğnesini vuruldum.. Ve galiba çatladı çok şükür Allah'a.. :) şimdi beklemedeyim.. Sen neler yaptın??

qew yunurtlama zamanimi adetim sonrasi yaptigim testlersen anladim.adet bitimi baslangici yaziyosun o sana yaklasik zamanlari veriyor haberin olsun.

bilgemmm canimmm sevindim inan senin adina haber bekledim senden nenoldu diye iyi hadi guzel haberler olsun bize :)))insalllah.
benden haberler iyi cunku 10 aydir evlilik stresi yaptigim.icin olamadigim ilk adetimioldum ve folidoce diye bi ilaca baslatti dr.kendimi daha iyi daha pozitif hissediyorum su aralar :))) bu moralle insallah aralikta guzel haberler alcam sanirim (umarim:))

Didoss bu adet bitimi baslanngicini internetten bakiyorsunuz yoksa doktorami gittiniz

canımmm bende senin adına çok sevindim, inşAllah bu ay bizim ayımız olsun.. Rabbim hayırlısıyla anne olmayı bize nasip etsin.. (Amin)

internetten baktim ben canim.adet gublerini falan yaziyosun.yumurtlama zamani yaziyorum cikuyo karsima zaten ama eger 2 3 ay daha boyle olursa bende bilge gibi ignelere basvuru yapicam..

aminn bitanemmm insalllah.ama ben bu ay sanki biraz umutlu gibiyim, kendime makine falan aldim taze portkal sulari biseyler sıkıp organik bealeneyim diye.sigarayi falan hemen biraktim, daha temkinliyim simdi.hadi guzel haberler alalimmm innnsalllahhh

Oh oh hadi bakalım :)) gelsin sağlıklı bebişler inşallah.. Bende yumurtalarımın fazlalığından dolayı ümitliyim Rabbim sevindirsin inşallah hepimizi..

hadi insallahhhh bende umitliyim az daha moralim yerinde :))

hadi insallahhhh bende umitliyim az daha moralim yerinde :))
Senin bat ne zaman peki?? Ben bir hafta öncesinden gidip tahlil yaptırcam kararlıyım.. Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra falan belli oluyomuş.. Kan tahlilinde tabiki.. 1 buçuk hafta var reglime.. Rabbim Herşeyin hayırlısını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…