- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
İnşaAllah Allah ımminşallah bebişler yoldadır tatlımbir hafta tatildeyim dönüşte herkesden güzel haberler bekliyorum
sanırım bende evet dıcemm bu hafta sonu :))))Bunu. Cevabını kocama söylerim :)
Aynen şekerim bende mobile den giriyorum kızlar şimdilik görüşürüz kendinize cici bakın hepiniz opuldunuz ŞekerlerKızlar ben kaçar :) internetim bitmek üzere
Kızlar ben kaçar :) internetim bitmek üzere
Aynen şekerim bende mobile den giriyorum kızlar şimdilik görüşürüz kendinize cici bakın hepiniz opuldunuz Şekerler
Canım ikimizin günleri çok yakn,bnm bugun 2.gunum bnde pazartesiye kdr beklekden yanayım,test elimde kalsın istemiyorum
amiiiinnnnnnnnInşallah şekerim hepimiz bi ay hamis oluruz burda haykiririz.. Bu ay uğur getirir inşallah bize
Hoşgeldin canım, tabii birbirimizi en iyi bizler anlıyoruzmerhabalar bende katıldım aranıza aynı zamanda aynı duygu ve tecrübeleri yaşayan birileri ile konusup dertleşmek tecrübelerden faydalanmak e güzel
Canım ikimizin günleri çok yakn,bnm bugun 2.gunum bnde pazartesiye kdr beklekden yanayım,test elimde kalsın istemiyorum
hadi inş bebiş geliyordur tatlımmm
BAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül
24saat.................................17 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
nazardegmesin..................26 eylül
yildizdeniz..........................29 eylül
esme121...............................5 Ekim
Ay canım çok merak etttim bir kişinin bile işine yarasa süper olurbenım jınekolog arkadasım bır kac tavsıye verdı ama burada yazabılırmıyım onu dusunuyorum
Hoşgeldin canım, tabii birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz
Ay canım çok merak etttim bir kişinin bile işine yarasa süper olur
stresten kurtulun,uygun zamanda ılıskıye gırın ve uygun pozısyonları vsarmıs gerekırse yer ve mekan degısın dıyoAy canım çok merak etttim bir kişinin bile işine yarasa süper olur
bır kac pozısyon soledı bananeymiş ki
Canım sen ne zaman çektirdin rahim filmini, gelecek inşallah bebeklerimizBende tam 10 aydır deniyorum doktorada gittim hemde kac defa sorun yok dedi ama hala olmadi esimde gitti onunda normal.rahim filmi bile cektirdim yasim 29 umudumu kaybediyorum artık. BAT 14 EYLÜL
Hoşgeldin canım, doktora gittin mi hiç?13 aylık evliyim ,8 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor ... sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?