Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

inşallah canım bu ay yumutlama filan gün hiç takip etmedik ben o yüzden cok umutsuzdum kesin yoktur demiştim halada umutlanmak için erken gibi geliyo hiç gecikmi yaşayan biride değilim ondan tereddütlerim de var rabbim hayırlı olan versin inş. dua edin kızlar

Bende tam 10 aydır deniyorum doktorada gittim hemde kac defa sorun yok dedi ama hala olmadi esimde gitti onunda normal.rahim filmi bile cektirdim yasim 29 umudumu kaybediyorum artık. BAT 14 EYLÜL

Kafaya taktıkça olmaz ya... Sen evliliğinin güzelliğini yaşa :) boş bol bebek için dua et :) elbet vardır vakti... Sizde nasıl bi tedavi e başladı doktor

Amin şekerim inşallah evet çokta kasmamak lazim. Canım klomen ve çatlama iğnesi uygulandı çarşamba çatlama iğnemi oldum. Beklemedeyim şimdi. Rabbim ol derse olucak varsa bu dünyada geleceği gelir. Herşeyin vakti saati var ben bunu öğrendim

Bende tam 10 aydır deniyorum doktorada gittim hemde kac defa sorun yok dedi ama hala olmadi esimde gitti onunda normal.rahim filmi bile cektirdim yasim 29 umudumu kaybediyorum artık. BAT 14 EYLÜL
calısmalara devam canım ..

BAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül
samara_.............................14 Eylül
24saat.................................17 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
eylulruzgari.......................25 Eylül
nazardegmesin..................26 Eylül
yildizdeniz..........................29 Eylül
esme121...............................5 Ekim

test yapmadınmı canım?

13 aylık evliyim ,8 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor ... sizce ne yapmalıyım ?
stres yok bebek dusunerek cınsellık yok o sanın keyfını yasamayı dene,uygun gunlerde ıyı bır ılıskı tabıkı uygun yollarla

hayır doktora gitmedim .. gitmeli miyim ? çok çekiniyorum bu konuda doktora gitmeye ..
doktora gitmeden olmaz canım, herşeyden önce doktor şart,
hiç çekinecek bişey de yok gidince anlayacaksın hepimiz en başta çekindik tabi ama sonra korkmanın ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorsun

Hiiiiiiiç belli olmaz bu işler :) inşaallah bebeğin seninledir canım :) yap bi testte kurtul bence :)

10ay daha ne ki :) umudu kaybetmek yooool :) elbet vardır zamanı :) yaşın kaç canım?
Macın vs gibi şeyler deniyor musunuz?

Hımmm :):) aynen canım :)

ben yeni bişi denıcem bundan sonra :)
Neymiş o :)

13 aylık evliyim ,8 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmuyor ... sizce ne yapmalıyım ?

hayır doktora gitmedim .. gitmeli miyim ? çok çekiniyorum bu konuda doktora gitmeye ..
Tabii life gitmelisiniz! Hem sen hem eşin bi tahlil yaptır eşin bi kontrol olsun bakalım zaman kaybediyorsunuz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…