Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

BAT LİSTEMİZ

24saat.................................17 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
yildizdeniz..........................29 eylül
esme121...............................5 Ekim

Bende başladım kızlar çalışmalara 9 aydır kendimiz denedik o pozisyon yok onu ye yok bunu ye felan hiç bişi elde edemedik. En sonunda doktora gitmeye karar verdim gittim klomen verdi kullandım 23.5mm olmuştu tek yumurta çarşamba çatlama iğnemi oldum dün gece 11 ilişki ve 5 gün gün aşırı dedi bakalım kismet :)

Ilk sayfalarda da mağfiret name den bazı şeyler paylaşmıştım hiç merak eden olmadı... Bu pozisyon konusunda yazıyor o kitapta...
Zaten az çok herkes tahmin ediyor nasıl pozisyonlar olacağınıda...
Söylemek istedim

hayırlı olsun ama o ortamda bebek dusunerek ılıskı yasamayın bence rahat olun

Ay doktorda saat de mi veriyor bu işe ya iyice insanın özeline giriyorlar ne bileyim...
Ben inanmıyorum ya o işten zevk alınacağına ne bileyim... Çocuk için mi sadece yani!!!

Ay ben açık açık konuşamıyorum da siz anlayın artık :)

bız bayanların allta oldugu ve bacaklarrımızın esımızın omzunda oldugu pozısyon cok onemlı,bundan baska doggy dedıklerı pozısyonda basarılıymıs arastırmalara gore

bıze saat ıle bırlıkte pozısyon bıle verdıler odev gibi :)

aslında 10 eylül dü daha olmadım ama ekle hemen beni de

hadi inş bebiş geliyordur tatlımmm

BAT LİSTEMİZ

KELEBEK4238....................10 Eylül
24saat.................................17 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
nazardegmesin..................26 eylül
yildizdeniz..........................29 eylül
esme121...............................5 Ekim

Yok düşünerek girmiyoruz. Ama doktor ona göre saat biciyor bizde Saati bekledik akşam. Bundan sonra serbest olucaz :)
Kafaya taktıkça olmaz ya... Sen evliliğinin güzelliğini yaşa :) boş bol bebek için dua et :) elbet vardır vakti... Sizde nasıl bi tedavi e başladı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…