- 1 Temmuz 2014
- 89
- 57
- 23
tatlım yapıldı ve seni de ekledimHaklı :) doğru söylüyor :)
Liste yapılmış ...
Benim bat 17eylül
hayırlı olsun ama o ortamda bebek dusunerek ılıskı yasamayın bence rahat olunBende başladım kızlar çalışmalara 9 aydır kendimiz denedik o pozisyon yok onu ye yok bunu ye felan hiç bişi elde edemedik. En sonunda doktora gitmeye karar verdim gittim klomen verdi kullandım 23.5mm olmuştu tek yumurta çarşamba çatlama iğnemi oldum dün gece 11 ilişki ve 5 gün gün aşırı dedi bakalım kismet :)
bız bayanların allta oldugu ve bacaklarrımızın esımızın omzunda oldugu pozısyon cok onemlı,bundan baska doggy dedıklerı pozısyonda basarılıymıs arastırmalara goreIlk sayfalarda da mağfiret name den bazı şeyler paylaşmıştım hiç merak eden olmadı... Bu pozisyon konusunda yazıyor o kitapta...
Zaten az çok herkes tahmin ediyor nasıl pozisyonlar olacağınıda...
Söylemek istedim
Test yapmayı düşünüyor musun canım?aslında 10 eylül dü daha olmadım ama ekle hemen beni de
bıze saat ıle bırlıkte pozısyon bıle verdıler odev gibi :)Ay doktorda saat de mi veriyor bu işeya iyice insanın özeline giriyorlar ne bileyim...
Ben inanmıyorum ya o işten zevk alınacağına ne bileyim... Çocuk için mi sadece yani!!!
Ay ben açık açık konuşamıyorum da siz anlayın artık :)
26 eylulBAT LİSTEMİZ
pervinn_32........................23 Eylül
yildizdeniz..........................29 eylül
esme121...............................5 Ekim
aslında 10 eylül dü daha olmadım ama ekle hemen beni de
Hımmm.... Hocam uygulamalı gösterin anlamadık bak olmuyor diyin bakalım :):)bıze saat ıle bırlıkte pozısyon bıle verdıler odev gibi :)
o olmaz esımın ısıne gelır doktor bayan :)Hımmm.... Hocam uygulamalı gösterin anlamadık bak olmuyor diyin bakalım :):)
Doktora :) şuna bak ya....
hayırlı olsun ama o ortamda bebek dusunerek ılıskı yasamayın bence rahat olun
Doktor kendi eşiyle göstersin :)o olmaz esımın ısıne gelır doktor bayan :)
wuuu o da bır fantazi ,dusunsene uygulamalı gosterıyomus :)Doktor kendi eşiyle göstersin :)
Kafaya taktıkça olmaz ya... Sen evliliğinin güzelliğini yaşa :) boş bol bebek için dua et :) elbet vardır vakti... Sizde nasıl bi tedavi e başladı doktorYok düşünerek girmiyoruz. Ama doktor ona göre saat biciyor bizde Saati bekledik akşam. Bundan sonra serbest olucaz :)
katıldın bile tatlım hoşgeldinarkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim .. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?