Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Hiç kimseye bir şey anlatamıyorum! Herkes menfeatçi
Bende buraya yazacağım :) sizde gelin lütfen tecrübeler her zaman çok faydalı oluyor :) be kk da kimse kötü niyetli değil kimse kimseyle ki! Nasıl bi menfaat beklesin değil mi?

Diyetimi bıraktım fakat zayıflamayı bırakmadım :) inşaallah daha çok hareketle ve istediğimi yiyerek bu kilomu koruyacağım belkide biraz daha zayıflayacağım sonuçta 5kilo fazlam var Buda gebeliğe engel değil !

Relgim 3günü kan testine gideceğim gebelik öncesi neler yapılmalı kan testleri vs... İşte..
Eşimde bu hafta içinde sperm kontrolüne gidecek..
2senedir olmadı çocuğumuz ..
İnşaallah yeni yıla kadar gelir ömrüm :)

inşallah canım en kısa zamanda hepimize nasip olur AMİN evet burası çok güzel bi ortam insanın motivesi artıyo.herkes çok verici ve paylaşımcı.dualarımız birbirimizle artık tahlillerine başlama kararın iyi olmuş sonuçlarınıda hayırlısıyla bekliyoruz

Senin akıntın vs olmuştu değil mi bel ağrısı topiğini okumuştum :)

Evet canım :) birlikte ilerleyelim inşaallah :) sen kaç yıldır evlisin :)
Ben de aybaşım bitsin Meryem süresi okumayı düşünüyorum :)

selamlarr ben daha çok yeniyim :) biz bu ay başladık çalışmalara bakalım merakla neler olacağını bekliyorum. bat 29 eylül. ilk ayda tabi zor heralde ama insan gene de bir heyecanlanıyor

git git canım mutlaka ben gittim doktora pazartesi. olmasa da içim rahat artık en azından. esim de haftaya gidecek. Rabbim bizlere de dolu dolu göbişler versin inş...

o hiç belli olmaz tatlım insallah hemencik hamile kalırsın

inşallah tatlım, genellikle okuyucu taraftaydım şimdi böyle heyecanlı bir bekleyiş olunca ben de aranıza katılayım dedim
2 yıllık evliyim, iş güç vs derken anca çocuğa fırsat bulabildik aslında daha yapacak çok şey var ama yaş gidiyor tabi oyüzden yeter artık dedik

Meyvesi kızlar bende varım 6 aydır deniyoruz ama hala olmadı ama olcqk bugün mucizem gelecek allahim hwrkesin kalbindekini versin.AMİİİİİİİİNNNNNNN

ben de baslarda öyleydim canım sessiz okuyucuydum sadece. adetlerim gecikmeye baslayınca burda buldum kendimi :) ben 8 aylık evliyim yapacak çok sey var evet ama Rabbim bir tane versin de önce bebişimizle de yaparız istediklerimizi bağlarız ana kucaklarımıza

o test nedir kızlar, hangi gün yumurtladığımızı öğrenmek için mi? nasıl oluyor ? biraz acemiyim ben sanırım

o test nedir kızlar, hangi gün yumurtladığımızı öğrenmek için mi? nasıl oluyor ? biraz acemiyim ben sanırım
aynen öyle canım.ben de bu ay basladım tatlım. aynı gebelik testi gibi idrardan belli oluyo. iki çizgi de aynı koyulukta cıkarsa yakın zamanda yumurtlıcan demek sonra günasırı ilişki ve 2.czgi geri siliklesince yumurtan catlamıs demek oluyo.

vay vaaayyy neler de varmış meğer teknoloji çok ilerlemiş inşallah bizim ufaklık çok uğraştırmadan gelir de gerek kalmaz sinirlerimizi de bozmaz

Evet canım :) birlikte ilerleyelim inşaallah :) sen kaç yıldır evlisin :)
Ben de aybaşım bitsin Meryem süresi okumayı düşünüyorum :)

benim 2 yılı aştı evleneli ilk günden beri çalışma var sorunumuz yok çok şükür ama bebişimizde yok ama ben ovulasyon testine başladım bu ay çok umutluyum en azından ilerlememi görüyorum acaip moral oldu tavsiye ederim...duanı eksik etme bizim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…