Evet canım :) birlikte ilerleyelim inşaallah :) sen kaç yıldır evlisin :)inşallah canım en kısa zamanda hepimize nasip olur AMİNevet burası çok güzel bi ortam insanın motivesi artıyo.herkes çok verici ve paylaşımcı.dualarımız birbirimizle artık tahlillerine başlama kararın iyi olmuş sonuçlarınıda hayırlısıyla bekliyoruz
git git canım mutlaka ben gittim doktora pazartesi. olmasa da içim rahat artık en azından. esim de haftaya gidecek. Rabbim bizlere de dolu dolu göbişler versin inş...Hiç kimseye bir şey anlatamıyorum! Herkes menfeatçi
Bende buraya yazacağım :) sizde gelin lütfen tecrübeler her zaman çok faydalı oluyor :) be kk da kimse kötü niyetli değil kimse kimseyle ki! Nasıl bi menfaat beklesin değil mi?
Diyetimi bıraktım fakat zayıflamayı bırakmadım :) inşaallah daha çok hareketle ve istediğimi yiyerek bu kilomu koruyacağım belkide biraz daha zayıflayacağım sonuçta 5kilo fazlam var Buda gebeliğe engel değil !
Relgim 3günü kan testine gideceğim gebelik öncesi neler yapılmalı kan testleri vs... İşte..
Eşimde bu hafta içinde sperm kontrolüne gidecek..
2senedir olmadı çocuğumuz ..
İnşaallah yeni yıla kadar gelir ömrüm :)
o hiç belli olmaz tatlım insallah hemencik hamile kalırsınselamlarr ben daha çok yeniyim :) biz bu ay başladık çalışmalara bakalım merakla neler olacağını bekliyorum. bat 29 eylül. ilk ayda tabi zor heralde ama insan gene de bir heyecanlanıyor
canım ben de hatime basladım insallah.Evet canım :) birlikte ilerleyelim inşaallah :) sen kaç yıldır evlisin :)
Ben de aybaşım bitsin Meryem süresi okumayı düşünüyorum :)
o hiç belli olmaz tatlım insallah hemencik hamile kalırsın
ben de baslarda öyleydim canım sessiz okuyucuydum sadece. adetlerim gecikmeye baslayınca burda buldum kendimi :) ben 8 aylık evliyim yapacak çok sey var evet ama Rabbim bir tane versin de önce bebişimizle de yaparız istediklerimiziinşallah tatlım, genellikle okuyucu taraftaydım şimdi böyle heyecanlı bir bekleyiş olunca ben de aranıza katılayım dedim
2 yıllık evliyim, iş güç vs derken anca çocuğa fırsat bulabildik aslında daha yapacak çok şey var ama yaş gidiyor tabi oyüzden yeter artık dedik
amin canım amiinnn burdaki herkesin göbişleri dolsun artıkkk hayırlısıyla:)Mrhb kızlar bende varım 6 aydır deniyoruz ama hala olmadı ama olcqk bugün mucizem gelecekallahim hwrkesin kalbindekini versin.AMİİİİİİİİNNNNNNN
ovulasyon testi yaptın mı hç canmMeyvesi kızlar bende varım 6 aydır deniyoruz ama hala olmadı ama olcqk bugün mucizem gelecekallahim hwrkesin kalbindekini versin.AMİİİİİİİİNNNNNNN
aynen öyle canım.ben de bu ay basladım tatlım. aynı gebelik testi gibi idrardan belli oluyo. iki çizgi de aynı koyulukta cıkarsa yakın zamanda yumurtlıcan demek sonra günasırı ilişki ve 2.czgi geri siliklesince yumurtan catlamıs demek oluyo.o test nedir kızlar, hangi gün yumurtladığımızı öğrenmek için mi? nasıl oluyor ? biraz acemiyim ben sanırım
Evet canım :) birlikte ilerleyelim inşaallah :) sen kaç yıldır evlisin :)
Ben de aybaşım bitsin Meryem süresi okumayı düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?