Hamilelik Bulantıları ve Depresyon

Tüm mesajlarınızı okudum teşekkür ederim destekleriniz icin. Beni anlayan birilerinin olmadı iyi geliyor

Piyasada bulunan tüm ilaçları içtim hala da içmeye devam ediyorum. Hatta haftalardır serum yoluyla da hepsi vücuduma giriyor. Hiçbirisi gecirmiyo. Gecirmeyi birak hafifletmiyor bile. Zaten ben bu yuzden dayanamiyorum. Bir saniye bile geçmeyen bulantiyla baş edemiyorum artik gücüm tükendi.

Benim gibi olanların sayısı azmış ama olabiliyormuş iste

Normal şartlarda hastanede yatmaya devam etmem gerekiyordu ama orda iyice depresyona girdigim için doktor beni çıkardı. Iki gunde bir serum alarak ilerliyorum.

Aynı durumu ben de yaşadım 6.ayda mide rahatsızlığım olsa da çıkarmalarım bitmişti.
Ben malesef 2. Yi doğuramıyorum bu yüzden, aynı durumu göze alamıyorum tekrar.
Rabbim rahatlatsın sizi inş.

Aynı durumu ben de yaşadım 6.ayda mide rahatsızlığım olsa da çıkarmalarım bitmişti.
Ben malesef 2. Yi doğuramıyorum bu yüzden, aynı durumu göze alamıyorum tekrar.
Rabbim rahatlatsın sizi inş.

Ikinci hamilelikte bulantı olmadığını söyleyenlere asla inanma. Onların birincide bizim kadar bulantısı olmadığı için belki ikincide olmuyordur

Ama bizim gibi hamileler besinciyı de doğursa aynı. Dikkat ettiğim kadarıyla bu böyle

hiçbir şeyi tek başına yaşama... eşinden destek al. onlar da her şeyi hissediyor:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben psikolojik destek almaya başlayacağım onun da çok yardımı oluyormuş bulantıyı kafadan çıkarmak ve koku tiksinmeleri için.

Aynı şeyi hatta daha fzzlasini yasadim telefonumun melodi sesinden tutta sokaktaki saticinin patates sogan demesinden bile midem bulanirdi 5 aydan sonra biraz rahatladım 9 ay surdu diyebilirim hic gecmeyecek saniyodum o donemler hep boylr kalacam gibi geliyodu surekli serum yemekten kollarim mosmordu ya anlatamam çok kotu bir donemdi ama gecti gitti seninkide gececek süreli bir sey sonucta öyle dusun hadi 9 ay surdu diyelim bitecek sonucta

Ben sizi çok iyi anlıyorum, su bile icemezdim ben.
Herşeyden kusardim.
Kusarken bogulurdum, kötü berbat günlerdi.
Güzel olan tek şey evladimdi düşününce.
Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır.
Allah yardımcınız olsun.
Verebileceğim tek teselli en fazla 9 ay sonra geçeceği...

7 ay her gun kusan bulantı ilacını bile içtiği gibi kusmstm.hastane yatislarinda fayda eden bir şey vardı seruma bulanti onleyici koyuyordu doktor zofrandi sanırım adi 1 hafta hastanede uyudgmu blyrm sadece. Mutlaka doktrnza soyleyn uygun görürse o şekilde idare edersnz

Çok üzüldüm bazılarının hamileliği böyle zor geçiyor işte allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…