Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bilgileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Arkadaşlar ben bugün doktora gittim benim kanım 50.16 pazartesi günü bugün 73 çıktı doktor ultrasan da gözükmüyor şuan dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem neden böyle olır arkadaşlar bileniniz var mı

Aynı yerde mi ölçtürdün kan sonucunu peki farklı hastane mi

Farklı yerlerde yaptırdım
Sonucun düşük çıkması yani tam iki katı olmaması farklı merkezlerde yapılan ölçümlerden kaynaklanabilir. Vajinal ultrasondan tahmini 1500 lü değerde normal ultrasonlada 5000 bhcg degerlerinde gorulur kese suan için endişelenmeyin tadını çıkarın ama bence ıkı gun sonra bugun ölçtürdüğünüz aynı yerde kan olcumu yaptırın yine de hayırlı olsun inşallah

Öyle yapıcam bugün öltürdüğüm yerde yapıcam endişeniyorum sadece yok mu acaba yada kötü birşey mi var

Öyle yapıcam bugün öltürdüğüm yerde yapıcam endişeniyorum sadece yok mu acaba yada kötü birşey mi var
Şuan tam bilinemez ki kese gözükmeden doktorda yorum yapamaz, kimyasal olabilir dış gebelik olabilir bikaç farklı sonucla karsılasılabılır ama stres yapmamak en güzeli

Adet kaç gün geçti iki gunde değeriniz en az 100 olmuş olması lazım aslında ama böyle küçük ilerleyipte sağlıklı hamıle ilk geçirenlerde duydum üzülmeyen sitrese yapmayın cok etkiliyor burda araştırmayın kendınızde problem bulup sitres olur her denileneide duymayın doktora gitmeyi bekleyin

Ultrasonda henüz görünmez zaten ama degerin 2 günde biraz az artmış geldi bana ya iki katı yada %60 oranında artması gerekir

Zaten dış gebelik olması için kesenin olması lazım dimi daha çocuk oluşmadığı için değer az çıkmış olabilir mi

Zaten dış gebelik olması için kesenin olması lazım dimi daha çocuk oluşmadığı için değer az çıkmış olabilir mi
Bu degerler le dış gebelik olmaz güzelim ben dış gebelik öğrendiğimde değerim 6000 di. Korkma aynı yere ölçüm yaptır rabbim yardımcın olsun kokrtuğuna uğratmasın

Aynı yerde yaptırmış olsaydın kan testini net yükselmeyi görürdük yarın tekrar aynı yerde yaptırın sonuç bize net bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…