Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yerde mi ölçtürdün kan sonucunu peki farklı hastane miArkadaşlar ben bugün doktora gittim benim kanım 50.16 pazartesi günü bugün 73 çıktı doktor ultrasan da gözükmüyor şuan dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem neden böyle olır arkadaşlar bileniniz var mı
Sonucun düşük çıkması yani tam iki katı olmaması farklı merkezlerde yapılan ölçümlerden kaynaklanabilir. Vajinal ultrasondan tahmini 1500 lü değerde normal ultrasonlada 5000 bhcg degerlerinde gorulur kese suan için endişelenmeyin tadını çıkarın ama bence ıkı gun sonra bugun ölçtürdüğünüz aynı yerde kan olcumu yaptırın yine de hayırlı olsun inşallahFarklı yerlerde yaptırdım
Şuan tam bilinemez ki kese gözükmeden doktorda yorum yapamaz, kimyasal olabilir dış gebelik olabilir bikaç farklı sonucla karsılasılabılır ama stres yapmamak en güzeliÖyle yapıcam bugün öltürdüğüm yerde yapıcam endişeniyorum sadece yok mu acaba yada kötü birşey mi var
Şuan tam bilinemez ki kese gözükmeden doktorda yorum yapamaz, kimyasal olabilir dış gebelik olabilir bikaç farklı sonucla karsılasılabılır ama stres yapmamak en güzeli![]()
Ultrasonda henüz görünmez zaten ama degerin 2 günde biraz az artmış geldi bana ya iki katı yada %60 oranında artması gerekirArkadaşlar ben bugün doktora gittim benim kanım 50.16 pazartesi günü bugün 73 çıktı doktor ultrasan da gözükmüyor şuan dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem neden böyle olır arkadaşlar bileniniz var mı
Bu degerler le dış gebelik olmaz güzelim ben dış gebelik öğrendiğimde değerim 6000 di. Korkma aynı yere ölçüm yaptır rabbim yardımcın olsun kokrtuğuna uğratmasınZaten dış gebelik olması için kesenin olması lazım dimi daha çocuk oluşmadığı için değer az çıkmış olabilir mi
İçim biraz daha rahatladı canım Allah razı olsun ya peki geç döllenme olabilir mi ben detimin 6.gün de erken gebelik testi yaptım evde çok silik çizgi çıktı pazartesi günü kan verdim 50.16 çıktı bugün tekrar yaptırdım 73 çıktı ultrasonda gözükmedi canım