Hamilelik belirtsini goğuste yasayanlar yardimci olabilir mi lutfen

Huzurasik

Bir küçük meleğin annesi 🩵🩷
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
894
1.519
63
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım eşimle üç aydır çocuk istiyoruz ben çok sabirsizim hemen sonuç almak istiyorum aslında adetime on gün falan kala göğüs uçlarim ağrımaya başladı ve sol göğsüm özelikle çok ağrıyor sizde öyle belirtiler oldu mu acaba yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekur ederim

Canım göğüs belirtileri için erken daha ümidini kırmak istemem ama biz kadınlar düşünmeye başladıktan sonra ya psikolojik belirti yaşıyoruz ya da daha önce var olan şeyleri belirti ararken farkediyoruz

Göğüslerim her adet öncesi hassaslasirdi şişerdi bende gebelik istedigim icin her ay bunlari belirti diye yorumlardim. Hamileyim simdi 8.9.haftadan snra gogusler degismeye basliyor en bariz farklilikta koyu kismin buyumesi. İnsallah en hayirli zamanda nasip olur belirtileri cok arama bi sure snra aklindan gecenleri vucudun yasamaya basliyor.

Merhaba canım tabi öncelikle herşeyi n hayırlısı bende 5 haftalık hamileyim evet aslında ağrı oluyor bazen çekilmez oluyor hele geceleri ama adet olunduğunda da oluyor bu kimi insanda farklılık gösteriyor benim adetluyken öyle olmuyordu ama olanları da gördüm inşallah beklediğin gibi bi sonuç alırsın tabi herseyin hayırlısı yinede fazla umutlanma ama olduğunu da bil yani

Bu düşünceniz beni çok mutlu etti çok sagolun cevap verdiğiniz için tabi haklısınız her insanda farklı bende hiç daha önce olmazdı yani hiç hatırlamıyorum bile ve bu ay çok ağrıyor inşallah bende de vardır bu ay alırım o haberi sadece biraz sabretmem gerekrabim bebişinizide size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alin

Yok yok etstagfurullah cevapladığınız için çok tesekur ederim gerçekten düşününce artık fark etim ki kafayı yiyecem o yüzden saldım bende yani piskoljik oluyor sadece merak etim bende daha önce hiç olmazdı düşünceniz için çok tesekur ederim umarım rabim tüm isteyenlere o duyguyu tatirsin

Herkes bir olmuyor canım benim. Ben de hamileliğimi göğüs hassasiyeti ile öğrendim aslında. Tek belirti oydu diyebilirim ilk başlarda. Tabiki adet haftasında oldu. Adete 1 gün kala ağrırdı normalde benim göğüslerim. 1 hafta öncesinde taş gibi olmuşlardı. Adetin geçsin test yap kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤

Yok yok etstagfurullah cevapladığınız için çok tesekur ederim gerçekten düşününce artık fark etim ki kafayı yiyecem o yüzden saldım bende yani piskoljik oluyor sadece merak etim bende daha önce hiç olmazdı düşünceniz için çok tesekur ederim umarım rabim tüm isteyenlere o duyguyu tatirsin
Evet gerçekten çok haklısınız ben genelde internete çok yazı okudum heralde ve bu da beni çok etkiledi ve belortileri aradım en son çok etkilendim ve çok üzüyordu bu beji kendimi umitlendirip sonra da uzluyordum ve yapmaya başladım artık aslında haklısnız biraz sabitli olmak lazım ve ayrıca allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah cevapladığınız için tesekur ederim

Çok tesekur ederim çok sagolun benimde aslında çoktan başladı bi beş gün once falan şu an 8 gün var adetime inşallah olur rabim hayırlısını nasip etsin güzel dilekleriniz için de çok tesekur ederim çok mutlu etiniz

Amin canım cümlemizin inşallah suanki durumunuzu anlıyorum gerçekten inan ki hepiniz için dua ediyorum umarım en kısa zamanda sende buraya hamileyimmmm diye yazarsın kalbim sizinle Rabbim yanımızda şükür

Amin canım cümlemizin inşallah suanki durumunuzu anlıyorum gerçekten inan ki hepiniz için dua ediyorum umarım en kısa zamanda sende buraya hamileyimmmm diye yazarsın kalbim sizinle Rabbim yanımızda şükür
Çok tesekur ederim allah razı olsun güzel dualarınız hep karşınıza çıkar inşallah çok mutlu etiniz destekleriniz için sagolun

Çok tesekur ederim allah razı olsun inşallah bu güzel dualarınız hayatınızda karşınıza çıkar çok mutlu etiniz beni Hep mutlu olun

Inşallah canım benim allah herkesin gönlüne göre versin

Canım 6+6 hamileyim bende , benimde adete bir hafta kala göğüslerin ağrımaya ve şişmeye başladı . Koltuk altlarımda aynı şekilde . Normalde adete yakın göğüslerim ağrırdı zaten ama bu kez ağrı farklıydı koltuk altlarımda da vardı . En çok sol göğsüm ağrıdı hala da ağrıyor İnşallah rabbim sana da nasip eder inşallah hamilesindir

Öncelikle çok tesekur ederim cevap verdiğiniz için benim hiç ağrımazdı hiç hissetmedim yada bu güne kadar bu ay çok ağrıyorlar ve sol göğsüm özelikle dediginiz gibi umarım vardır çok tesekur ederim güzel duanız için rabim sizede miniğinizi saglikla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

İnan ki belirti araya araya göğüs damarlarım Bile Bi ay belirginleşti tamam kedin yedim ve kırmızı kart yedim

Amin inşallah

İnan ki belirti araya araya göğüs damarlarım Bile Bi ay belirginleşti tamam kedin yedim ve kırmızı kart yedim
Inşallah ben öyle olmamya ama daha var bende kirmızi kart yiye yiye bi hal oldu inat yapmışım diyorum o iki çizgiyi görmeden gebelik testlerini rahat birakmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…